Luksuzna serija Bagi by Berluti

Kakvu sliku vi imate u glavi kada se pomene bagi za plažu? To je izdržljivo i zabavno vozilo koje jurca po plaži?

Ali definitivno nije luksuzno vozilo, je l’ tako?

E pa, bagi za plažu sada jeste luksuzno vozilo, ako gledamo Berluti bagi za plažu koji je proizveden u ograničenoj seriji.

Kompanija Berluti, koja posluje u okviru LVMH grupe, donosi nam posebno izdanje bagija za plažu zasnovano na fenomenalnom Meyers Manx modelu koji se kupuje u delovima.

Inspirisan prepoznatljivim printom, koji je dizajnirao glavni dizajner Kris Van Assche kao i kosmopolitskom kolaboracijom ovog brenda u izradi raznih tašni i torbi, Berluti Limited Edition Beach Buggy, kako mu je zvanični naziv, ima meki krov sa tim prepoznatljivim printom, uklonivi nosač za prtljag od crne kože, Berluti logo od paladijuma na haubi, kao i ručno obrađenu meku kožu na komandnoj tabli, volanu, ručici menjača i sedištima.

Kada pogledamo dalje od Berluti elemenata, ovaj bagi je zabavno vozilo sa otkrivenim točkovima koje ima šasiju Volkswagen bube, karoseriju od poliestera, a pokreće ga 4-cilindarski motor od 1.600 kubika sa dva karburatora koji isporučuje skromnih 67 kW.

Sa sve zaštitom od prevrtanja, koja takođe služi i kao nosač za dasku za surfovanje, Berluti Limited Edition Beach Buggy je težak svega 500 kilograma.

Berluti bagi za plažu je dostupan samo preko posebne narudžbine, ali za sada nema nikakvih informacija o ceni.

Međutim, ovaj pariski brend muške odeće savetuje zainteresovanim kupcima da se obrate Berluti prodajnom savetniku za više informacija.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde