Naredna dimenzija u prilagođavanju

Prilagođavanje performansi jednostavnim okretanjem dugmeta! Predstavljamo najbolje prilagodljive i najpraktičnije ski čizme srednjeg obima ikad.

Ski čizme su tradicionalno kasnile za snowboard čizmama kada je u pitanju praktičnost zakopčavanja. BOA sistem, koji uključuje korisnički prijateljsko dugme za stezanje ili otpuštanje čizme, dugo je bio jedna od najboljih karakteristika snowboard čizmi. Sada se ovaj praktični sistem za zatezanje preselio na ski čizme, obeležavajući značajan napredak u tehnologiji ski čizma.

Salomon S/PRO Supra BOA Ski čizme uvode renomirani BOA sistem u skijanje, pojednostavljujući proces zakopčavanja uz pomoć korisnički prijateljskog dugmeta. Sistem zatezanja sa 4 tačke eliminiše potrebu za kopčama na prednjem delu stopala i pruža detaljno obuhvatanje prednjeg dela stopala. Ove inovativne čizme takođe imaju 3D Instep Shell, prilagođeni jezik i prilagođeni Shell HD, omogućavajući prilagođavanje bez premca.

S/PRO SUPRA BOA ČIZME        

Nove S/PRO Supra BOA čizme za muškarce i žene kombinuju pristajanje i performanse koje su unapređene za nagrađivanu čizmu S/PRO Alpha, kao što su 3D Instep Shell, prilagođeni jezik i prilagođeni Shell HD, sa neuporedivim prilagođavanjem BOA Fit System-a, novom EXOWRAP konstrukcijom i vodećom kategorijom 100mm širinom. Rezultat? Najbolje uklapanje, prilagođavanje i performanse u čizmi usmerene na najveću i najpopularniju širinu noge u industriji.

RAZVOJ EXOWRAP EKOOSISTEMA

Salomon S/PRO Supra BOA

Inženjeri su shvatili da jednostavna zamena kopči nije potpuno rešenje. Umesto toga, trebalo je ponovno definisati podršku stopala. Tako je rođen novi BOA kompatibilni EXOWRAP ekosistem. Sastavljen od tri ključna elementa, EXOWRAP ekosistem ima školjku i postavu koje su dizajnirane da rade u harmoniji sa jedinstvenom sposobnošću BOA Fit Systema da čvrsto obuhvati vaše noge i pruži maksimalnu stabilnost i performanse.

BOA FIT SISTEM

Salomon S/PRO Supra BOA

Salomon je sarađivao sa BOA-om kako bi potpuno redizajnirao školjku Salomon S/PRO Supra čizmi kako bi integrisao specifični BOA Fit System i kreirao sistem zatezanja sa četiri tačke koji zamenjuje potrebu za kopčama na prednjem delu stopala. Ova tehnologija nudi sveobuhvatno obuhvatanje prednjeg dela stopala, smanjujući pritisak odozgo i smanjujući tipične probleme prilagođavanja i performansi koji se javljaju kod čizmi sa četiri kopče.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Pametne uređaje za kuću postavite na...

Transformisanje običnog stana u tehnološki pejzaž sa pametnim uređajima donosi brojne koristi u život jedne osobe....

FlyNow eCopter nije Multicopter

FlyNow Aviation eCopter je inovativni električni vertikalni let (eVTOL) avion koji je napravljen da transformiše gradsku...

Kaspersky upozorava: Primetan porast digitalnog nasilja

Stalkerveri najčešće izgledaju kao legitimne aplikacije za zaštitu od krađe podataka ili roditeljske kontrole nad pametnim...

Zeiss donosi holograme na masovno tržište

Dok se već nekoliko godina koristi za potrebe NASA-e i ESA-e, Multifunkcionalna pametna stakla sa hologramsom...

Najnovije nadogradnje Wi-Fi mreže sedme generacije...

Wi-Fi alijansa sada zvanično sertifikuje uređaje koji podržavaju Wi-Fi 7, narednu generaciju bežičnog internet-a za kućne...

Šta donosi ažuriranje One UI 6.1?...

Ažuriranje One UI 6.1 će biti dostupno za seriju Galaxy S23, S23 FE, Z Fold5, Z...

Clear 2 je šaljiva aplikacija za...

Clear je bio jedna od najzanimljivijih, najinovativnijih i najlepših aplikacija za to-do listu. Umesto dugmića i...

Top 5: vidžetea za vremensku prognozu...

Iako je vreme tema o kojoj se samo usput priča tokom neobaveznog razgovora, to je jedan...

Saudijska Arabija gradi futuristički skijaški centar...

Ništa ne odstupa više od slike koju većina ljudi ima o Saudijskoj Arabiji od zimske čarolije....

Kako koristiti unutrašnju navlaku vreće za...

Unutrašnje navlake za spavanje mogu pružiti dodatnu udobnost, čuvati vašu vreću čistom i pomoći vam da...