BMW predstavlja model i4 M50 By Kith za 2022. godinu u ograničenoj seriji i model 1602 Elektro By Ronnie Fieg

BMW i4 M50 koji ovde vidite nije samo prvi potpuno električni model sa „M“ značkom. To je istovremeno i drugi BMW M model koji je prošao tretman njujorškog dizajnera Ronija Figa (Ronnie Fieg), kao deo saradnje između brenda ovog dizajnera i kompanije BMW M GmbH. Samo sedam primeraka modela BMW i4 M50 by Kith biće ponuđeno na prodaju.

Uz ovo posebno i vrlo ograničeno izdanje sportskog BMW M modela, Kith nudi i kolekciju odeće i modnih dodataka koja broji 51 komad, inspirisanu bojama Kith Vitality Green koja je korišćena za karoseriju i Individual Caramel Merino kojom je ofarbana koža u vozilima u prodavnicama brenda širom sveta i onlajn.

Kao što ste možda već primetili, unutrašnjost je obojena u elegantnu karamel boju, a od materijala dominira merino koža. „M“ trake na patosnicama takođe su prošle Kith tretman a ispis Kith se može naći na više mesta u kabini.

Pored prilagodljive „M“ šasije, ovi modeli imaju i „M“ kočnice sa crvenim kočionim kleštima, „M“ paket za aerodinamiku i BMW Individual Shadow Line svetla. Asistenti za vožnju „Professional“ i „Plus“ takođe doprinose luskuznom osećaju u vožnji, a tu je i električni stakleni klizni panoramski krov, detalji od hrastovine i „M“ Shadow Line ukrasni elementi visokog sjaja na spoljašnjosti. Opremu zaokružuje Harman/Kardon ozvučenje koje će vam pružiti savršeni soundtrack za uživanje i fenomenalan doživljaj u vožnji u modelu BMW i4 M50 by Kith.

Pored Kith detalja spolja i unutra, BMW i4 M50 ostaje M Electric model visokih performansi kakav se i očekuje da bude. To znači da potpuno električni pogonski sklop sa dva BMW M eDrive motora isporučuje 400 kW snage u Sport Boost režimu, dajući automobilu ubrzanje od 0-100 km/h za 3,9 sekundi, uz autonomiju od 520 km.

U povezanim vestima, BMW 1602 iz 1972. godine je elektrifikovan i ukrašen dizajnerskim detaljima Ronija Figa (Ronnie Fieg). Ova verzjia nazavana je 1972 BMW 1602 Elektro.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde