Bugatti ulazi u segment kućnih zvučnih sistema

Proizvođač automobila je udružio snage sa nemačkim brendom Tidal kako bi napravili „Bugatti među kućnim zvučnim sistemima“

Ako niste baš toliko bogati da možete da kupite Chirona iz zabave, ali i dalje vas privlače proizvodi sa Bugatti značkom, onda bi Royale zvučnici mogli da budu rešenje za vas.

Svetovi premijum audio opreme i premijum automobila imaju iznenađujuće mnogo zajedničkih elemenata.

Oba sveta imaju proizvode koji se često prave od egzotičnih i zanimljivih materijala, kao i proizvode koji vrše istu funkciju kao i mnogo, mnogo jeftiniji uređaji ali rade to sa prednostima koje je ponekad teško kvantifikovati.

Te sličnosti su razlog zašto nadavno predstavljanje kobrendiranih Bugatti premijum komponenti za kućni sistem ozvučenja ne predstavljaju preveliko iznenađenje.

Bugatti je udružio snage sa nemačkim proizvođačem audio opreme po imenu Tidal (nema veze sa servisom za strimovanje muzike) kako bi napravili „Buggati među kućnim zvučnim sistemima“, a partnerstvo su započeli izbacivanjem zvučnika po imenu „Royale“.

Za početak, Royale zvučnici su veliki zvučnici koji stoje na podu i koriste kombinaciju četiri woofera, jednog trosmernog drajvera i tviter zvučika sa dijamantskom dijafragmom.
Zanimljivo je da su Royale aktivni zvučnici.

To znači da svaki od zvučnika ima sopstveno integrisano pojačalo.

Zvučnici se uparuju sa posebno dizajniranim Bugatti upravljačem koji vam omogućava da ih povežete sa raznim izvorima zvuka u vašem domu.

Tidal i Bugatti će prvo napraviti 30 pari Royale zvučnika u dva posebna izdanja po imenu Edition Noir i Edition Blanc.

Druge verzijame koje će se pojaviti kasnije imaće skoro neograničene mogućnosti personalizacije.

Svaki od zvučnika je ogroman i ima masu od oko 160 kg, pa ne očekujte da ćete moći da ih postavite na policu za knjige.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde