TCL na sajmu CES 2021

Moćne 5G perfomanse i zadivljujući snimci

TCL 20 5G koji ima veći FHD+ Dotch ekran od 6,67 inča dizajniran je za ljude koji žele moćne 5G performanse, vrhunski ekran i doživljaj video strimovanja.

Opremljen NXTVISION tehnologijom, TCL 20 5G podržava HDR10 video reprodukciju za strimovanje TV serija, dokumentaraca i filmova na Netflixu, pružajući korisniku mogućnost da gleda sadržaje onako kako su to tvorci tih sadržaja zamislili.

TCL 20 5G takođe ima funkciju za konverziju iz SDR u HDR u realnom vremenu za vrhunsko vizuelno iskustvo, kao i ekskluzivni režim „deo po deo“ za kalibraciju ekrana, koji dodatno unapređuje preciznost boja na ekranu.

5G sposobnosti ovog telefona omogućava čipset 8nm octa-core Snapdragon 690 5G.

5G tehnologije su osmišljene da isporuče besprekorno korisničko iskustvo bez obzira da li se radi o aplikacijama, igrama ili servisima.

Za ljude koji žele da naprave zadivljujuće fotografije i video snimke, TCL 20 5G takođe nudi i postavku sa tri kamere koje koriste veštačku inteligenciju i tehnologije koje unapređuju autofokus i stabilizaciju slike u video snimcima, i omogućavaju pravljenje fotografija visoke rezolucije pri slabom osvetljenju.

Glavna zadnja kamera od 48 megapiksela pravi detaljne, oštre i pouzdane slike svaki put.

TCL 20 5G dolazi magla-sivoj i umirujuće-plavoj boji.

Očekivana cena je 299 evra.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde