FIAT 500 LEGO Creator Expert

Brendovi FIAT i LEGO stvorili su novi „Fiat 500 LEGO Creator Expert“ komplet, predstavljen u izložbenom prostoru ita. Spazio MRF u krugu fabrike Mirafiori u Torinu.

„Tokom svog sjajnog istorijata, FIAT 500 je prevazišao svoju originalnu materijalnu manifestaciju i zauzeo je mesto u kolektivnoj podsvesti, postajući svetski simbol. Ovo je takođe potvrđeno njegovom nedavnom pojavom u Muzeju moderne umetnosti u Njujorku,“ naglasio je Kristijano Fijorio (Cristiano Fiorio), director brend marketinga komunikacija u FCA za region EMEA. „Dobro znamo da LEGO bira samo istaknute proizvode, i znamo da FIAT 500 nije samo automobil već i umetnički i kulturni fenomen sa snažnom simboličkom vrednošću, ali i radostan i šarolik izraz italijanskog duha širom sveta.“
 

Partnerstvo između kompanija FIAT i LEGO deo je šireg projekta u okviru koga će FCA grupa biti deo više ekskluzivnih partnerstava u vidu licenciranja, usmerenih ka povećanju vidljivosti svojih brendova izvan sveta automobilizma, i prenošenju ključnih vrednosti svakog od njih.

To takođe potvrđuje novi „FIAT 500 LEGO Creator Expert“ komplet, koji slavi jedan od najpoznatijih simbola italijanske proizvodnje na svetu, i predstavlja omaž legendarnom filmu La Dolce Vita.

Inspirisan legendarnim modelom FIAT 500F s kraja šezdesetih, novi komplet obuhvata model od 960 delova, s funkcionalnim šiberom, detaljnim enterijerom, nosačem za prtljag s rezervnom točkom, zadnjim nosačem za prtljag i haubom koja može da se otvori kako bi se ubacio motor kada se model završi.

Komplet takođe obuhvata i štafelaj, paletu, i sliku automobila ispred Koloseuma u Rimu.
 
Zvanična prezentacija novog kompleta „FIAT 500 LEGO Creator Expert“ održana je u izložbenom prostoru Spazio MRF u krugu sedišta u Mirafioriu u Torinu, gde je model poznatog FIAT automobila izložen u veličini 1:1.

Model je napravljen od 189.032 LEGO kocke, za šta je bilo potrebno 830 sati.
Nakon događaja, flota od više od 50 klasičnih automobila FIAT 500 ispratila je prvi „LEGO Creator Expert FIAT 500“ model u LEGO prodavnicu u ulici Via Roma, u centru grada.

Komplet je u prodaji od 1. marta na zvaničnoj internet prezentaciji LEGO.com i u LEGO prodavnicama.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Predstavljamo TAG Heuer Carrera Chronosprint x...

Tag Heuer Carrera Chronosprint X Porsche - TECH Hajde da počnemo sa osnovama. Sat je baziran na...

U potrazi za savršenstvom – Segway...

Segway P100S - Izgled P100S je glomazan, krupan električni skuter, i jedan je od Segway skupljih modela....

Lavoie može biti Apple u kategoriji...

Šta ako bi električni trotinet bio dizajniran da bude premijum vozilo, puno inovacije i povezanosti, sa...

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...

Crua Culla V2 vreća za spavanje...

Opšte govoreći, ako želite da vam bude toplo i udobno dok spavate napolju, spavate u izolovanom...

Vile inspirisane Lamborghini automobilima

San postaje stvarnost u Dubai Hills Vista, premium delu Dubai Hills Estate-a i domu najekskluzivnijih adresa...

Naim za Mulliner: najsavremeniji audio sistem...

Najsofisticiraniji audio sistem ikada kreiran za automobil, novi Naim za Mulliner je rezultat 10,000 sati razvojnog...

Loncin LX700AU-5/LX700AU-5A XWOLF700L – Jake performanse

WOLF X serija korisnicima pruža vrlo pristupačnu zabavu na otvorenom kao saputnik u istraživanju prirode. Vrednosti LONCIN-X...

QOODER – I dalje, jedini skuter...

Oni su napravili prvi serijski skuter na četiri točka koji može da se naginje i nazvali...
Brendovi FIAT i LEGO stvorili su novi „Fiat 500 LEGO Creator Expert“ komplet, predstavljen u izložbenom prostoru ita. Spazio MRF u krugu fabrike Mirafiori u Torinu. „Tokom svog sjajnog istorijata, FIAT 500 je prevazišao svoju originalnu materijalnu manifestaciju i zauzeo je mesto u kolektivnoj podsvesti, postajući svetski simbol. Ovo je takođe potvrđeno njegovom nedavnom pojavom u Muzeju moderne umetnosti u Njujorku,“ naglasio je Kristijano Fijorio (Cristiano Fiorio), director brend marketinga komunikacija u FCA za region EMEA. „Dobro znamo da LEGO bira samo istaknute proizvode, i znamo da FIAT 500 nije samo automobil već i umetnički i kulturni fenomen sa snažnom simboličkom vrednošću, ali i radostan i šarolik izraz italijanskog duha širom sveta.“   Partnerstvo između kompanija FIAT i LEGO deo je šireg projekta u okviru koga će FCA grupa biti deo više ekskluzivnih partnerstava u vidu licenciranja, usmerenih ka povećanju vidljivosti svojih brendova izvan sveta automobilizma, i prenošenju ključnih vrednosti svakog od njih. To takođe potvrđuje novi „FIAT 500 LEGO Creator Expert“ komplet, koji slavi jedan od najpoznatijih simbola italijanske proizvodnje na svetu, i predstavlja omaž legendarnom filmu La Dolce Vita. Inspirisan legendarnim modelom FIAT 500F s kraja šezdesetih, novi komplet obuhvata model od 960 delova, s funkcionalnim šiberom, detaljnim enterijerom, nosačem za prtljag s rezervnom točkom, zadnjim nosačem za prtljag i haubom koja može da se otvori kako bi se ubacio motor kada se model završi. Komplet takođe obuhvata i štafelaj, paletu, i sliku automobila ispred Koloseuma u Rimu.   Zvanična prezentacija novog kompleta „FIAT 500 LEGO Creator Expert“ održana je u izložbenom prostoru Spazio MRF u krugu sedišta u Mirafioriu u Torinu, gde je model poznatog FIAT automobila izložen u veličini 1:1. Model je napravljen od 189.032 LEGO kocke, za šta je bilo potrebno 830 sati. Nakon događaja, flota od više od 50 klasičnih automobila FIAT 500 ispratila je prvi „LEGO Creator Expert FIAT 500“ model u LEGO prodavnicu u ulici Via Roma, u centru grada. Komplet je u prodaji od 1. marta na zvaničnoj internet prezentaciji LEGO.com i u LEGO prodavnicama.