JEDINSTVENA PORODICA E-TECH HIBRIDA

Već više od 10 godina, Renault svoju viziju održive mobilnosti za sve zasniva na električnoj mobilnosti.

Kao pionir u razvoju električnih vozila, Renault sada povećava svoju porodicu ponudom hibrida koja odražava imidž ove kompanije: efikasni, jeftini i postavljeni u srce tržišta, na najpopularnije modele.

Cilj je da se električno iskustvo i ugođaj u vožnji približe što većem broju ljudi.

STRUČNOST U PROIZVODNJI ELEKTRIČNIH AUTOMOBILA

Znanja stečena u razvoju električnih automobila kao i u Formuli 1 danas omogućavaju ovoj kompaniji da ponudi dinamična i efikasna hibridna pogonska rešenja, kao i novu ekskluzivnu tehnologiju koja je bila predmet preko 150 patenata.

Tako E-TECH vozila nude sistematsko elektronsko paljenje, zadovoljstvo u vožnji u svakom trenutku uz najviši nivo energetske efikasnosti.

Pogon koji je zastupljen u Renault hibridnim motorima dostupan je u dve varijante: E-TECH hibrid (HEV) i E-TECH Plug-in hibrid (PHEV).

LINIJA MODELA ZA SVE POTREBE

Od kada je predstavljena ova E-TECH hibridna tehnologija, Renault nudi tri modela koji obuhvataju čitav opseg vozila.

Clio E-TECH Hybrid, Captur E-TECH Plug-in Hybrid i novi Mégane E-TECH Plug-in Hybrid prilagođavaju se svakoj upotrebi, sa ograničenom emisijom ugljen-dioksida i kontrolisanom potrošnjom goriva, čak i na dugim putovanjima.

Clio E-TECH Hybrid može 80% gradske vožnje da iznese samo sa električnim pogonom, za uštedu u potrošnji od 40% u odnosu na benzinski motor.

Novi Captur E-TECH Plug-in Hybrid i novi Mégane E-TECH Plug-in Hybrid imaju autonomiju od 135 km sa mešovitim pogonom (WLTP) i do 65 kilometara po gradu (WLTP City) u 100% električnom režimu preko 50 kilometara.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde