Bang & Olufsen predstavlja novu generaciju Beosound A9 i Beosound 2 kućnih zvučnika!

Bang & Olufsen sa zadovoljstvom predstavlja novu generaciju Beosound A9 i Beosound 2.

Osim što su dostupni u novim bojama Black Anthracite, Gold Tone i Natural, ova dva zvučnika se sada pridružuju nizu Bang & Olufsen proizvoda koji su dizajnirani za budućnost i koji rade na čuvenoj „Mozart” softverskoj platformi.

„Danas slavimo činjenicu da smo osigurali budućnost za dva modela koja spadaju u red naših najpopularnijih proizvoda“, kaže potpredsednik Bang & Olufsen marketinga proizvoda, Michael Henriksson. „Pored posvećenosti stvaranju kvalitetnih proizvoda koji traju, želimo da ponudimo i vanvremenski dizajn koji će decenijama fascinirati ljude i činiti ih ponosnim vlasnicima.“

Srce Bang & Olufsen „Mozart“ platforme je zamenljiv modul koji ima dovoljno procesorske moći da podrži softverske nadogradnje i nove funkcije u predstojećim godinama. Ukoliko način povezivanja i tehnologija strimovanja u međuvremenu zastare, modul može biti zamenjen najnovijom verzijom čime se osigurava vrhunsko audio iskustvo u decenijama koje dolaze.

 

Beosound A9 pete generacije

Beosound A9 je svojevrstan simbol vanvremenskog dizajna savremenih Bang & Olufsen proizvoda. Inicijalno lansiran 2012. godine, čuveni dizajn kružnog oblika, čiji je tvorac Oivind Slaatto, i dalje je prava avangarda. Beosound A9 ispunjava prostor bogatim i moćnim zvukom, u isto vreme uklapajući se u sve stilove enterijera. Peta generacija zadržava originalne karakteristike koje su učinile proizvod uspešnim još pre deset godina, i dodaje im značajna unapređenja. U ponudi je nova paleta boja: Black Anthracite, Gold Tone i Natural Aluminum.

 

Pozadina se savršeno uklapa sa prednjom stranom zvučnika, pa se uz nožice od hrasta i aluminijumske elemente dobija najbolji estetski doživljaj do sada. Pored standardnih maski, Beosound A9 se može i kastomizovati kako bi se upario i sa najeklektičnijim enterijerom, a jednako je intrigantan iz estetske perspektive koliko je i lak za upotrebu.  Jačinu zvuka možete kontrolisati klizeći rukom preko površine uređaja, a jednostavnim dodirom na A9 možete pustiti i pauzirati slušanje ili preskočiti numeru. Uz „Mozart“ softverski modul, Beosound A9 pete generacije je potpuno spreman za budućnost, uz bolje opcije povezivanja, kompatibilnost i nove funkcije koje će biti implementirane u narednim godinama.

 

Beosound 2 treće generacije

Stalni član Bang & Olufsen portfolija, Beosound 2 je snažni zvučnik koji spaja jedinstvenu estetiku visokog kalibra sa neponovljivim zvukom. Originalno lansiran 2016. i sada u svojoj trećoj iteraciji,  Beosound 2 je usavršen kako bi zadovoljio nove standarde zvuka kompanije Bang & Olufsen, pritom zadržavajući svoj kultni dizajn. Izrađen od visokokvalitetnog aluminijuma, materijala koji je postao sinonim za Bang & Olufsen, lako prepoznatljiv konusni oblik Beosound 2 zvučnika privlači pažnju gde god da je postavljen.

Baš kao i kod Beosound A9, jedna od glavnih novina za Beosound 2 je „Mozart“ softverska platforma, čime se nenadmašnom dizajnu ovog proizvoda dodaje i softverska dugovečnost, kao i savršena integracija zvučnika u bilo koji luksuzni enterijer sa više prostorija. Atraktivna Black Anthracite boja, pridružuje se standardnoj paleti boja – Gold Tone i Natural. Završna obrada se uparuje sa poboljšanim korisničkim interfejsom zarad jednostavnosti upotrebe, kao i sa dodatkom Active Room Compensation-a, pomoću kog Beosound 2 može da detektuje svoj položaj u prostoru i prilagodi distribuciju zvuka za maksimalno uživanje u slušanju.

Svi Bang & Olufsen proizvodi, uključujući i ove, dostupni su ljubiteljima vrhunske tehnologije u B&O prodavnici u ulici Cara Lazara 11 u Beogradu.

Za sve one koji žele da se bolje upoznaju sa brendom ili proizvodima, pozivamo vas da posetite zvaničnu Bang & Olufsen veb-stranicu ili pozovete +381 11 303 64 24.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Totem displej i soundbar

Totem je OLED displej koji može da se smota i takođe služi kao soundbar zvučnik. Za...

LOUIS VUITTON HORIZON SILVER LIGHT UP...

Od slušalica do pametnih satova i zvučnika, Louis Vuitton Horizon linija predstavlja kolekciju skupih, visokokvalitetnih gedžeta...

Ultimativni čistač!

Hoto Kapsula sa kompresovanim vazduhom je ultimativna 4-u-1 alatka koja poseduje funkcije usisavanja, duvanja, naduvavanja i vakuumiranja....

Prvi wireless OLED televizor na svetu

Kompanija LG predstavila je LG SIGNATURE OLED M (model 97M3), prvi wireless OLED televizor na svetu...

Obzirna i nežna uglađenost koja poštuje...

Kompanija Linn je angažovala bivšeg direktora dizajna kompanije Apple i njegov studio LoveForm kako bi proslavili...

Najbolji saveti za kupovinu televizora

Došlo je vreme da kupite novi televizor? Sve što treba da uradite je da odete to...

Revolucionarni ultratanki laminat pretvara zidove ili...

Ovo nije običan laminat. Skromni paneli koji se mogu naći na većini ormara, stolova i podova...

Klipsch je spreman za karaoke sa...

Zvučnici za žurke – snažni i često šareno obojeni prenosivi Bluetooth zvučnici – već nekoliko godina...

Da li treba sastaviti hi-fi sistem...

Iako spoj starog i novog može prelepo da funkcioniše kada govorimo o renoviranju vikendice, to nije...

Instaliranje Wi-Fi adaptera može vam povećati...

Može se slobodno reći da svi uvek tražimo načine da dobijemo bržu i stabilniju Wi-Fi konekciju...
Bang & Olufsen sa zadovoljstvom predstavlja novu generaciju Beosound A9 i Beosound 2. Osim što su dostupni u novim bojama Black Anthracite, Gold Tone i Natural, ova dva zvučnika se sada pridružuju nizu Bang & Olufsen proizvoda koji su dizajnirani za budućnost i koji rade na čuvenoj „Mozart” softverskoj platformi. „Danas slavimo činjenicu da smo osigurali budućnost za dva modela koja spadaju u red naših najpopularnijih proizvoda“, kaže potpredsednik Bang & Olufsen marketinga proizvoda, Michael Henriksson. „Pored posvećenosti stvaranju kvalitetnih proizvoda koji traju, želimo da ponudimo i vanvremenski dizajn koji će decenijama fascinirati ljude i činiti ih ponosnim vlasnicima.“ Srce Bang & Olufsen „Mozart“ platforme je zamenljiv modul koji ima dovoljno procesorske moći da podrži softverske nadogradnje i nove funkcije u predstojećim godinama. Ukoliko način povezivanja i tehnologija strimovanja u međuvremenu zastare, modul može biti zamenjen najnovijom verzijom čime se osigurava vrhunsko audio iskustvo u decenijama koje dolaze.  

Beosound A9 pete generacije

Beosound A9 je svojevrstan simbol vanvremenskog dizajna savremenih Bang & Olufsen proizvoda. Inicijalno lansiran 2012. godine, čuveni dizajn kružnog oblika, čiji je tvorac Oivind Slaatto, i dalje je prava avangarda. Beosound A9 ispunjava prostor bogatim i moćnim zvukom, u isto vreme uklapajući se u sve stilove enterijera. Peta generacija zadržava originalne karakteristike koje su učinile proizvod uspešnim još pre deset godina, i dodaje im značajna unapređenja. U ponudi je nova paleta boja: Black Anthracite, Gold Tone i Natural Aluminum.   Pozadina se savršeno uklapa sa prednjom stranom zvučnika, pa se uz nožice od hrasta i aluminijumske elemente dobija najbolji estetski doživljaj do sada. Pored standardnih maski, Beosound A9 se može i kastomizovati kako bi se upario i sa najeklektičnijim enterijerom, a jednako je intrigantan iz estetske perspektive koliko je i lak za upotrebu.  Jačinu zvuka možete kontrolisati klizeći rukom preko površine uređaja, a jednostavnim dodirom na A9 možete pustiti i pauzirati slušanje ili preskočiti numeru. Uz „Mozart“ softverski modul, Beosound A9 pete generacije je potpuno spreman za budućnost, uz bolje opcije povezivanja, kompatibilnost i nove funkcije koje će biti implementirane u narednim godinama.  

Beosound 2 treće generacije

Stalni član Bang & Olufsen portfolija, Beosound 2 je snažni zvučnik koji spaja jedinstvenu estetiku visokog kalibra sa neponovljivim zvukom. Originalno lansiran 2016. i sada u svojoj trećoj iteraciji,  Beosound 2 je usavršen kako bi zadovoljio nove standarde zvuka kompanije Bang & Olufsen, pritom zadržavajući svoj kultni dizajn. Izrađen od visokokvalitetnog aluminijuma, materijala koji je postao sinonim za Bang & Olufsen, lako prepoznatljiv konusni oblik Beosound 2 zvučnika privlači pažnju gde god da je postavljen. Baš kao i kod Beosound A9, jedna od glavnih novina za Beosound 2 je „Mozart“ softverska platforma, čime se nenadmašnom dizajnu ovog proizvoda dodaje i softverska dugovečnost, kao i savršena integracija zvučnika u bilo koji luksuzni enterijer sa više prostorija. Atraktivna Black Anthracite boja, pridružuje se standardnoj paleti boja - Gold Tone i Natural. Završna obrada se uparuje sa poboljšanim korisničkim interfejsom zarad jednostavnosti upotrebe, kao i sa dodatkom Active Room Compensation-a, pomoću kog Beosound 2 može da detektuje svoj položaj u prostoru i prilagodi distribuciju zvuka za maksimalno uživanje u slušanju. Svi Bang & Olufsen proizvodi, uključujući i ove, dostupni su ljubiteljima vrhunske tehnologije u B&O prodavnici u ulici Cara Lazara 11 u Beogradu. Za sve one koji žele da se bolje upoznaju sa brendom ili proizvodima, pozivamo vas da posetite zvaničnu Bang & Olufsen veb-stranicu ili pozovete +381 11 303 64 24.