Yamaha MusicCast Vinyl 500

Postavljanje hi-fi sistema u dnevnoj sobi uglavnom uključuje raspetljavanje kablova, mnogo kablova.
Ali svet audio uređaja se promenio zadnjih godina, što možemo da vidimo po velikom broju Bluetooth zvučnika koji se danas mogu naći u ponudi.

Yamaha je predstavila svoj novi gramofon koji je dizajniran da premosti jaz između analognih i digitalnih muzičkih formata – model MusicCast Vinyl 500.

MusicCast predstavlja Yamahinu ekskluzivnu porodicu soundbar zvučnika, AV risivera, bežičnih zvučnika i instrumenata koji se mogu bežično povezati po celom domu, i kojima možete upravljati preko mobilne aplikacije.

Gramofon koji podržava Wi-Fi konekciju savršeno radi uz Yamaha MusicCast 20 ili MusicCast 50 zvučnike, bez potrebe za „bridge“ rsiverom, a možete da dodate i bežične sabvufere za malo 2.1 uživanja. Dok Bluetooth ima prililčno ograničen domašaj za strimovanje u domu, Wi-Fi dobacuje mnogo dalje i ima veći protok.

MusicCast aplikacija omogućava slušaocima da preko smartfona ili tableta upravljaju audio sistemom koji se prostire u nekoliko soba, ali Vinyl 500 može da radi sarađuje i sa Alexa virtuelnim asistentom preko Amazonovog Echo uređaja, i omogućava vam da usmenim komandama puštate muziku ili upravljate svojom višesobnom ili stereo postavkom koju ste instalirali u svom domu.

Vinyl 500 dolazi sa Moving Magnet kertridžom postavljenim na izbalansiranu ručicu gramofona, dok tanjir od izlivenog aluminijuma može da se vrti pri brzini od 33,3 i 45 obrtaja u minuti zahvaljujući DC motoru i pogonskom sistemu sa kajiševima, a ima i ugrađeno fono pretpojačalo koje kablom može da se poveže sa pojačalom koji nema svoje pretpojačalo.

Digitalna muzika visoke rezolucije dobija podršku u vidu PCM formata sa rezolucijom od 24-bit/192 kHz i DSD formata od 11,2 MHz, a pozadi možete naći i eternet ulaz za fizičko povezivanje na kućni ruter.

MusicCast Vinyl 500 ima klavirsko-crnu završnu obradu u stilu Yamaha klavira.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde