IFA 2020: Perite i sušite u jednom ciklusu

Različita domaćinstva imaju različite potrebe, uključujući pranje i sušenje veša.

Bosch nudi rešenja koja zadovoljavaju svačije potrebe, sva prostorna ograničenja i svaki budžet.

Ovaj brend sada predstavlja nove mašine za pranje i sušenje veša Serije 4 i 6 koje su pravi univerzalci.

Ove mašine sadrže mnogo različitih funkcija za tretman veša u samo jednom uređaju, uključujući pranje i sušenje, kao i ravnanje izgužvanih stvari i osvežavanje parom.

To ih čini idealnim ne samo za domaćinstva sa ograničenim prostorom već i za bilo koga ko želi savršeno opran veš bez puno truda.

Ovi novi modeli imaju novi visokokvalitetan dizajn kao i mnoštvo praktičnih funkcija, poput specijalnih programa za lične higijenske potrebe, Iron Assist programa koji ravnanje izgužvanih stvari, AntiStain sistem za četiri najčešće vrste mrlja i povezanost preko Home Connect sistema.

Nove mašine za pranje i sušenje veša iz Serije 6 mogu da peru i suše do šest kilograma veša bez prekida i bez potrebe da prebacujete veš iz jednog uređaja u drugi ili da pritiskate i okrećete neke dugmiće.

Ove nove mašine bez problema efikasno isporučuju odeću koja je spremna za oblačenje: samo ubacite odeću u bubanj, uključite mašinu i potom za par sati izvadite odeću.

Ovako visok nivo praktičnosti koja štedi prostor je posebno dragocen u slučajevima kada nemate odvojenu vešernicu i mašina mora da se postavi u kuhinju ili kupatilo.

Buka nije problem, zahvaljujući izuzetno tihom radu EcoSilence Drive motora.
A ako prljav veš počne da vam se gomila, najjači model iz ove serije može da opere do deset kilograma veša.

Sa Hygiene Care programom, Bosch sada nudi dodatnu higijenu koja će zadovoljiti čak i posebne potrebe.

Kada odaberete ovaj program, on krene da obrađuje veš pre pranja vazduhom koji je zagrejan do 65 stepeni celzjiusa, čime se efikasno ubijaju mikrobi i bakterije.

Veš se potom pere na temperaturi koja odgovara toj vrsti tkanine.
Rezultat ovog procesa je da Hygiene Care program postiže visok nivo higijene čak i kod tkanina koje se ne mogu prati na visokim temperaturama.

Neki modeli imaju i AllergyPlus program, koji pere veš izuzetno temeljno kako bi se uklonili svi alergeni poput polena ili ostataka sapuna, omogućavajući ljudima koji pate od alergija kao i onima sa osetljivom kožom da odahnu.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde