3 nagrade za Romea

Čitaoci magazina AUTO BILD su visoko ocenili Alfa Romeo stil.

U najnovijem istraživanju „Najbolji brendovi u svim klasama“, odabrali su Alfa Romeo kao najlepši automobil u tri kategorije.

U kategoriji kompaktnih automobila, koja obuhvata model Alfa Romeo Giulietta.

Zatim u kategoriji „Middle Class“ (srednjih vozila), u kojoj je Alfa Romeo Giulia bila pobednica.

I konačno, u kategoriji srednjih SUV-ova, gde je Alfa Romeo predstavljao model Stelvio.

Alfa Romeo Giulia and Alfa Romeo Stelvio su proslavili svoju čak petu pobedu u klasi zaredom u okviru AUTO BILD studije o odlukama o kupovini.

Alfa Romeo Giulietta dobila je dizajnersku nagradu „autonis“ od časopisa AUTO, MOTOR UND SPORT i „Trofej za dizajn“ od časopisa AUTO ZEITUNG, između ostalih.

Dizajn modela Alfa Romeo Giulia osvojio je, pored ostalog, nagradu „Red Dot“ u Nemačkoj, i nagradu „Compasso d’Oro“, jedno od najprestižnijih priznanja širom sveta.

Alfa Romeo Stelvio, prvi SUV brenda, takođe je pobedio na takmičenju „autonis“ koje je organizovao časopis AUTO, MOTOR UND SPORT.

Verzije modela koje su takođe osvojile najviše nagrada za tehnologiju, zadovoljstvo pri vožnji i inovacije su Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio i Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio.

Standardni top modeli obe te serije deo su lige super sportskih automobila, zahvaljujući snazi V6 biturbo benzinskog motora sa 510 KS.

U okviru studije „Najbolji brendovi u svim klasama“, sprovedene po deseti put, AUTO BILD je pitao čitaoce da ocene najpoznatije brendove iz različitih industrija.

Najvažniji kriterijumi za kupovinu automobila, uključujući i dizajn, podeljeni su na delove.

U auto-moto sektoru, 37 brendova iz 14 segmenata je bilo u izboru, od najmanjeg automobila do SUV-ova.

Ukupno je učestvovalo više od 60.000 čitalaca.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde