Bezbednija i lakša vožnja po snegu

Izvanredna zima je upravo počela širom Evrope, sa snegom, ledom i niskim temperaturama.

Zahvaljujući novoj 4xe plug-in hibridnoj (PHEV) tehnologiji, prethodno predstavljenoj na modelima Renegade i Compass 4xe i još skorije na kultnom modelu Wrangler, možete se uhvatiti u koštac sa zimom za volanom Jeep terenca sa većim spokojem i na zavejanim gradskim ulicama i na dužim putovanjima do planinskog odmarališta.

4xe je „elektrifikacija na Jeep način“ i ističe temeljne vrednosti brenda, pre svega slobodu „Idi bilo gde, radi bilo šta“, zahvaljujući potpuno električnom režimu vožnje. Sloboda da se ide bilo gde, bez stresa tokom zime, u skladu sa DNK brenda.

Plug-in hibridna tehnologija znači da Jeep 4xe modeli mogu da kombinuju sve prednosti vožnje uz nulte emisije u električnom režimu sa terenskim performansama i bezbednošću pogona na sva četiri točka.

„eCoasting“ funkcija omogućava korišćenje kinetičke energije vozila, posebno tokom dugog spuštanja, radi regeneracije energije i njenog čuvanja u bateriji. Ovo pruža nekoliko prednosti: čuva energiju, što koristi efikasnosti i ekologiji, i kroz intenzivniju „eCoasting“ postavku, dozvoljava bateriji da se puni brže tokom vožnje, optimizujući energiju koja se proizvodi tokom kočenja, usporavanja i krstarenja.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde