Trkački simulator kompanije Aston Martin će vas izvesti na stazu iz udobnosti vašeg doma

Ova gejming mašina je prvi proizvod u okviru partnerstva poznatog proizvođača automobila i kompanije Curv Racing Simulators

Trkački simulator AMR-C01 je deo prve faze novog partnerstva između britanskog proizvođača automobila i kompanije Curv Racing Simulators.

A u svom prvom zajedničkom poduhvatu, obe strane su se bavile onim u čemu su najbolji – Aston Martin je bio zadužen za dizajn, a Curv za inženjering.

Njihov simulator, koji ima monokok konstrukciju od ugljeničnih vlakana i istu poziciju sedenja kao u superautomobilu Valkyrie, stilski izgleda mnogo bolje od drugih sličnih simulatora.

Ovaj ima elegantne linije, prednji deo koji liči na ajkulu i bočna peraja koja čine da izgleda pomalo kao amfibija.

Kada zagrebemo ispod eksterijera, tehnološko znanje kojim raspolaže kompanija Curv garantuje da AMR-C01 nije neka troma mašina za virtuelno trkanje.

Ovaj ručno sklapani simulator je opremljen najkvalitetnijim komponentama i najnovijim Assetto Corsa softverom, omogućavajući korisnicima izbor između velikog broja modela i staza, i nudeći kompatibilnost sa drugim trkačkim softverima.

Ljubav prema trkanju nalazi se u suštini simulatora AMR-C01.

Aston Martin je napravio kućni simulator sa neverovatnom imerzijom koja korisniku nudi mogućnost fenomenalnog provoda dok se trka u virtuelnom svetu.

Baš kao i neki ekskluzivni Aston Martin modeli, i simulator AMR-C01 će biti dostupan u ograničenoj seriji od svega 150 primeraka.

Isporuke ove mašine vredne 74.000 dolara će početi krajem ove godine.

Naravno, ako propustite da zgrabite ovaj model nemojte se previše sekirati jer svet luksuznih trkačkih simulatora raste neverovatnim tempom.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde