5 Galaxy Tab S9 saveta za povećanje produktivnosti

Studentski život je zabavan, ali veoma intenzivan. To je stalna ravnoteža između učenja, planova za druženje i vannastavnih aktivnosti. Nova Samsung Galaxy Tab S9 serija spaja mobilnost tableta sa moćnim funkcijama laptopa, tako da možeš da razvijaš svoje kreativne veštine i radiš na projektima, čak i kada si van slušaonice ili van kuće. Prilagodljivi format, moćni alati i aplikacije čine ga izuzetnim pomoćnikom produktivnosti, bez obzira sa kojim zadatkom se suočavaš tokom dana.

Donosimo pet načina na koje Galaxy Tab S9 može da pomogne u obavljanju zadataka od jutra do mraka.

Isplaniraj dan sa lakoćom

Najbolji prijatelj zauzetog studenta je popunjen planer. Uz Galaxy Tab S9 seriju, možeš da isplaniraš svoj dan i napraviš listu svojih obaveza na jednom mestu. Tab S9 prvi put na Android-u ima jednu od omiljenih aplikacija korisnika – GoodNotes, koja pruža potpuno novo iskustvo kada je u pitanju organizovanje rasporeda. U okviru GoodNotes aplikacije, možeš da koristiš gotove šablone i novodizajniranu S Pen Creator Edition (koja se prodaje zasebno), za dobru organizaciju. Sve obaveze staju u jedan lagani uređaj.

Galaxy Tab S9
Samsung Galaxy Tab S9

Multitaskinguj kao profesionalac

Između priprema za čas, učenja i odvajanja vremena za prijatelje, studentski život može da izgleda haotično. Galaxy Tab S9 je dizajniran da pomogne da održiš korak sa svim obavezama, a da ne propustiš ništa. Otvori više prozora istovremeno uz Multi Window za maksimalnu produktivnost — sarađuj sa kolegom iz grupe na Google Meet i zajedno radite na prezentaciji, dok istovremeno skiciraš svoju najnoviju ideju u zasebnom Samsung Notes dokumentu. Možeš prevlačenjem da se prebacuješ između aplikacija za efikasan i brzi multitasking, a možeš i da pričvrstiš Book Cover tastaturu za lakšu navigaciju.

Galaxy Tab S9

Podigni beleške na viši nivo uz Galaxy Tab S9

Kada praviš beleške na predavanju, kucanje na laptopu može biti glasno i ometajuće, a kada pišeš u svesci, ne možeš beleške odmah da deliš sa kolegama. Korišćenje Galaxy Tab S9 kao digitalne beležnice daje ti najbolje od oba sveta – NotePaper ekran čini pisanje na tabletu sličnim pisanju na papiru. Naročito ako koristiš S Pen da zapišeš misli i ključne stvari u Samsung Notes tokom predavanja, a zatim da sinhronizuješ svoj Tab S9 sa Microsoft OneNote fidom da bi se sve sačuvalo na jednom mestu. Ovo ne samo da olakšava rad sa drugima u realnom vremenu preko zajedničkog dokumenta na mreži, već možete i da pretražujete termine i teme kada tražite određene informacije.

Galaxy Tab S9

 

Pretvori tablet u potpuno funkcionalan laptop

Ostati produktivan tokom dana ne mora da znači nošenje laptopa svuda sa sobom. Uz Galaxy Tab S9 i njegovu dodatnu opremu, možeš da se smestiš u svoj omiljeni kafić, učiš u parku ili ako kreneš na kratko vikend putovanje, da ostaviš laptop kod kuće — znajući da i dalje možeš da pristupiš svim njegovim mogućnostima u trenutku. Poveži svoj Tab S9 sa Book Cover tankom tastaturom, uključi DeX Mode i eto izgleda i osećaja računara! Moći ćeš da pristupiš svim aplikacijama iz svog Microsoft paketa, što olakšava brza ažuriranja Word dokumenata, PowerPoint prezentacija i Excel tabela. A da ne bi neko drugi gledao u u tvoj ekran, Privacy Screen omogućava da samo ti možeš da vidiš ekran dok radiš.

Galaxy Tab S9

 

Proširi radni prostor pomoću drugog ekran

Za izradu nekih projekata i zadataka ponekad je potrebno više od jednog ekrana. Galaxy Tab S9 besprekorno radi sa različitim operativnim sistemima i aplikacijama, što ga čini brzim i praktičnim alatom kada treba da otvoriš više datoteka i prozora odjednom. Koristi 1-click Second Screen zbog uparivanja računara sa tabletom i iskustva sa dvostrukim monitorom u proširenom ili dupliranom režimu. Uz opciju Multi Control, možetš čak i da prevlačiš tekst i slike između Galaxy uređaja. Fotografiju iz pametnog telefona, prebaci u Samsung Notes na Tab S9 ili u prezentaciju na računaru — Galaxy ekosistem ti omogućava da uradiš više za manje vremena.

Galaxy Tab S9 serija je dizajnirana za studente koji žele da stalno budu online i uvek u pokretu. Bez obzira da li studiraš grafički dizajn i potrebno je da skiciraš ideje kad god i gde god dođe do inspiracije ili si budući građevinski inženjer koji pravi rendere projekata unutar i van slušaonice, Galaxy Tab S9 je savršen partner za produktivnost.

Kupovinom Samsung mobilnog telefona i tableta postaješ član Samsung programa lojalnosti, koji omogućava brojne pogodnosti. Više informacija o programu lojalnosti na linku.

Takođe, kupovinom i aktivacijom Samsung Galaxy Tab S9, S9+ ili S9 Ultra dobijaš mogućnost korišćenja do četiri meseca besplatnog YouTube Premium-a bez oglasa i WiFi mreže. Više informacija ovde.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

Slušalice za strimovanje za plivanje su unapređene!

Slušalice rade bez trzaja. Plivanje je očigledno neprijateljsko...

TECNO istražuje vizuelne preferencije u mobilnom snimanju sa...

TECNO, inovativni tehnološki brend, započeo je saradnju sa...

Samsung Galaxy S24 serija – Inovacije AI koje...

Verni Samsung korisnici nisu sumnjali da će Samsung...

zIng: Koncept pametnog displeja koji bezbedno pokazuje informacije

Pametni telefoni mogu pružiti razne korisne informacije i...

Dron TY-3R je u osnovi leteći splav za...

Kada je sigurnost na otvorenoj vodi u pitanju,...

Tableti za mališane u dečijoj bolnici i osnovnim...

Kompanija Huawei Technologies donirala je tablete u vrednosti...

Za slušaoca orijentisanog na detalje

U čast 100. godišnjice Beyerdynamic-a, slušalice DT 770...

Univerzalni dodaci za laptop

Laptopovi su postali toliko moćni i svestrani da...

TECNO revolucionarno iskustvo prostornog zvuka

Inovativni tehnološki brend TECNO objavio je partnerstvo s...

Top 5: Gedžeta koje svaki putnik treba da...

Postoji mnoštvo uređaja, gedžeta i proizvoda koji će...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

Najmanji i najvažniji – NOVA Toyota Yaris

Tokom dve decenije i tri generacije Yaris je...

Kako da izvučete maksimum iz Galaxy Z Fold2

Galaxy Z Fold2 nastavlja tamo gde je Galaxy...

GoPro HERO10 je stigao i donosi dva puta...

Nova GoPro HERO10 Black Action kamera ima novi...

Postanite korisnik Mate Club kartice i obezbedite najnoviji...

Kompanija Huawei je u saradnji sa maloprodajnim partnerima...

Bivša Toshiba, sada Dynabook predstavlja nove Portégé laptopove

Kompanija Dynabook, ranije poznata kao Toshiba PC, predstavila...

Klipsch T5 II, McLaren izdanje

Kompanija Klipsch je predstavila svoje nove prave bežične...

ADATA SSD SU720 1TB

ADATA® Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi,...

IFA 2022: QuietOn 3 su najmanje bubice na...

QuietOn 3 bubice sa aktivnim potiskivanjem buke dizajnirane...

TOP 5: Dečijih pametnih satova u 2023. godini

Danas je tehnologija svuda oko nas i čak...

Najbolji bežični zvučnici u 2019. godini

Ima li šta bolje od slušanja vaše omiljene...