CES 2021: Specijalno dizajnirani kućni uređaji CES 2021

Kompanija LG će premijerno predstaviti kolekciju specijalno dizajniranih kućnih aparata, Furniture Concept Appliances, na ovogodišnjem CES-u.

Posetici će biti u prilici da interaktivno dizajniraju virtuelno domaćinstvo koristeći kućne aparate koji se mogu prilagoditi njihovim željama.

U kolekciji su InstaView Door-in-Door frižider, mikrotalasna, mašina za pranje sudova, pročišćivač vode, WashTover i garderober.

Ovi proizvodi se lako integrišu u bilo koje okruženje zahvaljujući raznovrsnim luksuznim materijalima i modernim bojama koje se mogu korigovati i prilagoditi.

Kolekcija LG Furniture Concept Appliances nudi više kombinacija materijala i boja, omogućavajući kupcima da prilagode svaki uređaj u skladu sa svojim preferencama i dekorom bilo koje sobe u svom domu.

Vrhunski izgled uređaja se postiže upotrebom različitih završnih obloga, uključujući nerđajući čelik, staklo, metal i FENIKS, inovativni materijal sa naprednom tehnologijom premaza koji je dizajnirala italijanska kompanija Arpa Industriale.

Materijal je neprovidan i ne ostaju dragovi prstiju nakon dodira. FENIKS nudi izvanrednu izdržljivost i vanvremenski, ali izrazito moderan dizajn.

Zahvaljujući inovativnom iskustvu koje donosi virtuelni izložbeni salon na CES 2021, posetioci će moći da dizajniraju svoj enterijer iz snova i popune ga proizvodima iz linije LG Furniture Concept Appliances u bojama i završnim obradama po svom izboru.

„Kolekciju LG Furniture Concept Appliances čine višenamenski proizvodi koji pružaju najbolje forme i funkcionalnosti“, rekao je Liu Jae-cheol, predsednik kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solution. „Moderno spajanje nameštaja i kućnih aparata visokih performansi, razvili smo ovu kolekciju kako bismo omogućili jedinstven, prostorno integrisan dom.“

Posetite virtuelni štand kompanije LG na ovogodišnjem CES-u koji počinje 11. januara da iskusite LG Furniture Concept Appliances u virtuelnom domaćinstvu.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde