TV koji dominira već celu deceniju!

Ove godine, LG OLED televizori slave deset godina postojanja – grandiozno dostignuće koje je rezultat upornosti i inovativnog duha kompanije LG. Nakon brojnih tehničkih izazova i skepticizma stručnjaka, kompanija je 2013. godine predstavila svetu prvi OLED televizor.

Među brojnim revolucionarnim OLED proizvodima su ultra-tanki Wallpaper televizori iz 2017. i neverovatan Rollable TV iz 2020. godine, sa ekranom koji se može „urolati“ u postolje televizora. Ove godine, kompanija LG je predstavila najveći OLED televizor na svetu – novi, bežični model od 97 inča, a pre četiri godine i prvi 8K OLED televizor od 88 inča.

U sklopu vizuelno impresivne i dirljive kampanje „Aurora“ (2016), LG 4K OLED televizor je precizno reprodukovao i oživeo nenadmašnu lepotu Severnog svetla, prikazujući čitav spektar boja i dubinu noćnog neba sa neverovatnom verodostojnošću. U okviru kampanje iz 2021. godine “Light Up Your World”, koja je obuhvatala TV reklamu i četiri prateća klipa za društvene mreže, prikazano je nezaboravno, emotivno korisničko iskustvo kakvo mogu pružiti samo LG OLED televizori i samosvetleći pikseli. Sa globalnim LG OLED ART projektom iz 2021. godine prikazani su potencijali neverovatnog kvaliteta slike LG OLED televizora za različita umetnička izražavanja.

Kompanija LG sarađuje i sa različitim lifestyle brendovima kako bi pokazala jedinstvene načine kako OLED televizori unapređuju svakodnevicu. Tako je izložbom na sajmu CES 2023, u saradnji sa kompanijom Moooi, predstavljeno vrhunsko iskustvo, naglašavajući posvećenost ispunjavanju različitih potreba potrošača. Na manifestaciji London Craft Week 2022, LG i vodeći lifestyle brend – The Conran Shop, priredili su vizuelnu magiju u Čelziju i Merilbonu, kroz umetnička dela inspirisanih LG OLED evo televizorima.

Tokom protekle decenije, kompanija LG je neumorno radila kako bi maksimalno iskoristila ogroman potencijal OLED tehnologije. U sledećih deset godina, LG će nastaviti da stvara i inovira, istražuje neograničene mogućnosti samosvetlećih piksela, a sve u cilju pružanja što veće vrednosti za korisnike.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde