ASUS predstavlja nove ekrane za ROG gejming laptopove na Computex-u

Revolucionarni 4K120 ekrani, 4K AMOLED, i prvi 17,3ʺ 240 Hz laptop paneli na svetu

ASUS Republic of Gamers (ROG) je najavio nove 240 Hz gejming laptopove sa većim, 17-inčnim ekranima, zajedno sa detaljima o više 4K UHD panela koji su predstavljeni na Computex-u 2019 u Tajpeju, na Tajvanu.

Premijum paneli demonstriraju revolucionarnu brzinu, preciznost i dubinu detalja koji definišu budućnost gejming mašina.

Oni pomeraju granice moderne tehnologije, dajući svima, od e-sport takmičara do profesionalnih kreatora sadržaja, vizuelno iskustvo koje deluje neverovatno oštro i besprekorno glatko.

Mesec dana nakon što je najbrži 15,6-inčni panel na planeti stigao u prolećnu ROG 2019 kolekciju, prvi 17,3-inčni 240 Hz / 3 ms ekrani debituju unutar Strix SCAR III i Hero III e-sport gejming laptopova.

Tehnološki demoi, sa 4K UHD panelima su zakazani za Computex, a uključuju 120 Hz / 3 ms opciju sa 100% Adobe RGB pokrivenošću i AMOLED panelom sa visokim dinamičkim rasponom (HDR).

Dva 4K UHD ekrana oslikavaju posvećenost ROG brenda da isporuči najbolje vizuelno iskustvo, dajući ozbiljnim gejmerima, naprednim korisnicima, i kreatorima sadržaja alate koji su im potrebni da ubrzaju svoju kreativnost i produktivnost.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde