TEST: KEF R3 – Još jedan vrhunski uređaj kompanije KEF

[vc_btn title=”Izuzetna rezolucija, uravnotežen i zabavan zvuk, odlična izrada i završna obrada” style=”flat” shape=”square” color=”success” size=”sm” align=”left” i_type=”openiconic” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-plus” css=”.vc_custom_1489261042959{margin-left: 20px !important;}” button_block=”true” add_icon=”true”][vc_btn title=”Ništa za ovu cenu ” style=”flat” shape=”square” color=”danger” size=”sm” align=”left” i_type=”openiconic” i_icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-minus” css=”.vc_custom_1489261031745{margin-left: 20px !important;}” button_block=”true” add_icon=”true”]

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Ovo je najmanji zvučnik iz nove R-Serije kompanije KEF i predstavlja odličan zvučnik za sve prilike koji bi mnogim ljudima mogao da bude sve što im je potrebno.

Sa cenom od 1.999 dolara, model R3 nije baš jeftin, ali predstavlja kvalitetnu investiciju za ljubitelje muzike koji su spremni da prištede.

Naravno, kada dajete takve pare na par zvučnika, verovatno želite proizvod koji i izgleda lepo.
Bez obzira na to koliko dobro vaši zvučnici zvuče, više vremena ćete provesti gledajući ih nego slušajući ih.

Srećom, R3 zvučnici bi trebalo lako da se uklope u skoro svaki dekor, sa svojim čistim, četvrtastim izgledom koji je elegantan, ali ne i pretenciozan.

Imajte na umu da su R3 zvučnici masivni. Sa težinom od 13,5 kg po komadu oni su zadovoljavajuće teški, ali preporučljivo je da ih držite na stalcima ili medijskoj konzoli – police nisu preporučljive.

1
2
3
PREGLED RECENZIJE
TECH
LIFESTYLE
CENA
test-kef-r3-jos-jedan-vrhunski-uredaj-kompanije-kefKEF R3 se izdvaja preciznim i tačnim zvukom, lakom kontrolom i jako je zabavan

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde