Najbolje prave bežične slušalice u 2019. godini

Postoje dve vrste bežičnih bubica: bežične bubice i potpuno bežične bubice. Bežične bubice se povezuju sa vašim telefonom bežičnim putem, preko Bluetootha, ali i dalje imate dugački kabel (ili još gore, ogrlicu) koji povezuje dve bubice. E pa te bubice sa kablovima, one se zovu bežične bubice.

Potpuno bežične bubice – poznatije kao prave (true) bežične slušalice – idu korak dalje, uklanjajući i taj kabel koji povezuje dve bubice.
I, na sreću, postoji mnogo opcija koje zvuče podjednako dobro kao i njihovi žičani i pseudo-bežični preci.

Bilo da tražite bubice koje će vam pomoći da vam dan na poslu prođe brže ili bubice koje vam neće ispadati iz ušiju dok vežbate, ovde ima nešto za svakoga.
Kao i sve druge slušalice i bubice, najbolje potpuno bežične bubice donose detaljan, balansiran zvuk i udobne su za nošenje satima.

Ali sa potpuno bežičnim bubicama dolaze i neki novi problemi.
Udobni završeci slušalica su odlična stvar, ali još je bolje biti siguran da će slušalice sigurno ostati u uhu, čime se izbegava mogućnost da vaša nova investicija propadne kroz rešetku kanalizacionog otvora.

Uparivanje je takođe malo komplikovanije sada kada imate dve odvojene bubice.

Najbolje bubice se obe sa lakoćom povezuju na vaš telefon i imaju par jednostavnih komandi, kao što je javljanje kod poziva ili pauziranje pesama, što vam omogućava da ne morate stalno da zavlačite ruku u džep. Što se tiče punjenja, sve bubice sa ove liste koriste kutijicu za punjenje sa kojom možete da ih punite u pokretu – te stoga, s obzirom na to da većina bubica ima slično trajanje baterije, treba uzeti u razmatranje i kutiju.

Sa najboljim kutijama, dovoljno je da ih napunite jednom ili dva puta nedeljno, a one će napuniti vaše bubice velikom brzinom čim ih stavite unutra.

U nastavku se nalaze neke od najboljih potpuno bežičnih bubica za svačiji budžet i potrebe.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde