CAP CAMARAT 12.5 WA

Cap Camarat 12.5 WA ulazi u svet izuzetno luksuznih, velikih brodova za dnevna krstarenja sa vanbrodskim motorima. Novi Cap Camarat 12.5 WA odražava duh Cap Camarat porodice, a opet ostaje zasnovan na odličnim performansama na vodi, udobnom životu na brodu i inovativnim rasporedima.

JEANNEAU CAP CAMARAT 12.5 WA sa maksimalnom snagom do 900 KS i trupom u obliku slova „V“ isporučiće vam performanse koje će zadovoljiti vaše ambicije.

Plovidba je neverovatno udobna, obilje prostora pojačava duh Cap Camarat porodice, a krmena kabina koja se prostire celom širinom broda, sa svojim „king size“ krevetom i odvojenom tuš kabinom doprinosi ovakvom izuzetnom komforu.

I za kraj, veliki prozori koji gledaju na more otvaraju ceo prostor u unutrašnjosti.

Vikend krstarenje, skijanje na vodi, ronjenje, pecanje… sve to je jednostavno sa brodom Cap Camarat WA. Sa njegovim stabilnim, moćnim koritom, bezbednost putnika je zagarantovana od pramca do krme. Centralna kabina je dizajnirana za vašu udobnost kada spontano odlučite da se otisnete u more na jedan vikend.

Ulazeći u svet izuzetno luksuznih, velikih brodova za dnevna krstarenja sa vanbrodskim motorima, novi Cap Camarat 12.5 WA poseduje sledeće ključne odlike:

PRESTIŽNI DIZAJNERI

Kombinacija talenata koje donose Majkl Piters (Michael Peters), koji je dizajnirao velelepno korito u obliku slova „V“ i dizajnerski studio Sarrazin, koji je osmislio čist dizajn u skladu sa onim koji krasi Cap Camarat brodove, omogućavaju novom modleu Cap Camarat 12.5 WA da zakorači u svet luksuza.

VRHUNSKE PERFORMANSE

Sa maksimalnom snagom od 900 KS (2 x 450 KS ili 3 x 300 KS) i nestepenastim „V“ koritom koje je dizajnirao Majkl Piters, jedan od vodećih svetskih dizajnera, performanse ovog broda ispuniće sva vaša očekivanja. Prvobitni testovi na moru potvrdili su visoke performanse i izvanrednu udobnost tokom krstarenja.

VELIKE DIMENZIJE

Maksimalna dužina od 11,90 metara i maksimalna širina od 3,58 metara omogućavaju kvalitetno definisane boravišne prostore i savršenu ergonomiju u novom pristupu motornim brodovima sa vanbrodskim motorima.

ZNAČAJNE INOVACIJE

U duhu Cap Camarat porodice, savršeno izbalansirani boravišni prostori koriste neke značajne inovacije. Dnevni boravak na prednjem delu broda sa sedištima raspoređenim tako da gledaju jedna u druga predstavlja izvanredan dodatni boravišni prostor. Kokpit terasa predstavlja izvrstan boravišni prostor dok ste usidreni. Spoljnja kuhinja sa mogućnošću višestruke konfiguracije postaje centralna tačka na palubi.

LUKSUZAN ENTERIJER

Obilje prostora i vrhunskih materijala dodatno unapređuje i prenosi duh Cap Camarat porodice. Krmena kabina koja se prostire celom širinom broda, sa „king size“ krevetom i odvojenom tuš kabinom doprinosi izuzetnoj udobnosti na brodu. I za kraj, veliki prozori koji gledaju na more otvaraju boravišni prostor u unutrašnjosti.

DOBAR PEDIGRE

Ako model Cap Camarat 12.5 WA ulazi u novi svet luksuza i performansi, on takođe u sebi nosi duh Cap Camarat porodice koji je razvijan preko 30 godina, a i dalje ostaje zasnovan na performansama na moru, udobnosti života na brodu i inovativnim rasporedima.

SVET LUKSUZA I UDOBNOSTI

Detaljno osmišljen dizajn, vrhunske performanse, potpuni komfor: Cap Camarat 12.5 WA je najpreciznije otelotvorenje duha Cap Camarat porodice.
Poveren najeminentnijim nautičkim dizajnerima, Cap Camarat 12.5 WA je prepoznatljiv po svom koritu, sportskim linijama i savršenom balansu.

Ako dva „king size“ kokpita i otvorena terasa uvode novu eru udobnosti na spoljnom delu broda, onda centralna kabina koja se prostire celom širinom broda podiže koncept udobnosti unutar broda na potpuno novi nivo. Ako je prostor sada nešto što je obavezno, Cap Camarat 12.5 WA će vas uvesti u svet luksuza i udobnosti.

Ovaj novi model je deo pokreta koji menja svet plovidbe sa vanbrodskim motorima. Nikada pre nije bilo moguće napraviti brod ove veličine, sa vanbrodskim motorima, i sa ovim nivoom luksuza po ovoj ceni. Model 12.5 WA donosi neprikosnovene performanse i funkcionalnost dok je istovremeno daleko ispred konkurencije po odnosu cena-kvalitet.

Sa ukupnom dužinom od 11,9 m i širinom od 3,58 m, ovo prostrano korito pruža prostor za više porodica koje mogu da provedu dane krstareći morem, družeći se i provodeći se na vodi.

Pristup vodi nikada nije bio integrisaniji nego što je to sada, sa hidrauličnom terasom na spuštanje sa leve strane.

To znači da dobijate predsnosti koje donose motori koji su van vode noću, ali bez pravljenja kompromisa po pitanju platforme za pristup vodi i uživanje.

Sklopiva klupa i sto na krmi pretvaraju prostor za sedenje u ležaljku pune veličine.

Ovde možete da se sunčate tokom dana ili da se udobno smestite i uživate u gledanju filmova na televizoru sa širokim ekranom koji se spušta iz plafona kormilarnice.

Prednja paluba ima tri ležaljke.

Tu je i sto oko kog se sedi dok gosti jedu ili se druže, sve to ispod tende koja stoji na šipkama od ugljeničnih vlakana. Kada spustite sto, cela prednja paluba postaje velika udobna ležaljka u kom svi na brodu mogu da uživaju.

Kuhinja u kokpitu ima sudoperu, frižider i ostavu za sve vaše prehrambene potrebe.

Ispod palube, napred se nalazi prostor za sedenje i ručavanje koji se pretvara u veliki dupli krevet.

Odvojena kabina u krmenom delu ima pravi „king-size“ krevet i dodatni krevet za jednu osobu uz pogled na more sa obe strane.

Pozicija za kormilom natkrivena je tvrdom nadstrešnicom koja je postavljena na okvir od nerđajućeg čelika, sa električnim kliznim vratima svetlom za palubu i osvetljenjem u prednjem i zadnjem delu kokpita.

Vaša garancija za sreću na vodi!

Sa veoma savremenim dizajnom koji predstavlja kombinaciju elegancije i sportskih linija, Cap Camarat 12.5 WA je u stanju da sa lakoćom prelazi velike razdaljine pri velikim krstarećim brzinama pritom nudeći optimalnu udobnost za putnike.

Ovo je savršeni brod za zabavne i prijatne dnevne plovidbe, sa dva originalna prostora za boravak napolju. Na krmenom delu možete da odmarate u udobnom kokpit boravku, sa integrisanom kuhinjom i velikom garniturom za sedenje. Na pramcu možete da se protegnete na elegantim ležaljkama sa podesivim naslonima za leđa.

Svetao enterijer je odlično opremljen za porodične plovidbe i za udobno noćenje, sa salonom koji se pretvara u privatnu kabinu i sa duplim ležajem u krmenoj kabini sa dosta prostora za odlaganje stvari i odvojenim tušem.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde