Porsche Design Chronograph 1 | GP 2023 Edition zagreva se za GP Ledenu trku

Porsche Design predstavlja sat ograničene serije po imenu Chronograph 1 – GP 2023 Edition, kojim se obeležava GP Ledena trka u austrijskom gradiću Cel am Ze.

Sat dolazi sa dve narukvice i mat titanijumskim kućištem prečnika 40,8 mm i debljine 14,5 mm. Ima crnu krunicu, hronografske drukere, lugove i brojčanik kao i kontrastne bele fluorescentne markere. Na brojčaniku se nalazi 60-minutna skala sa indikatorima u vidu brojeva i tačaka raspoređenih u intervalima od 5 minuta, crvena centralno postavljena kazaljka hornografa i kazaljke podbrojčanika na 12 i 6 sati, podbrojčanik za sekunde na 9 sati i indikator datuma.

 

Vintidž Porsche Design logo postavljen je iznad indikatora datuma, na krunici, kopči i poklopcu kućišta. Safirno staklo premazano sedam puta sa antirefleksivnim premazom otpornim na ogrebotine tu je da zaštiti brojčanik, dok se pozadi nalazi poklopac kućišta na kome je ugraviran naziv brenda Porsche Design i GP logo.

Ono što pokreće novi Porsche Design Chronograph 1 – GP 2023 Limited Edition je vlasnički kalibar WERK 01.240 sa 25 dragih kamena, koji je nastao iz mehanizma 7750 sa flyback funkcijom i COSC sertifikatom. Mehanizam im frekvenciju od 4 Hz i rezervu snage od 38 sati.

Porsche Design Chronograph 1 – GP 2023 Edition, sa referentnim brojem WAP0710110P0GP, ograničen je na 250 primeraka od kojih svaki košta oko 9,650$. Satovi dolaze u crnoj kutiji sa laserski ugraviranom akrilnom plaketom. Porudžbine su otvorene, kako u buticima tako i onlajn na sajtu kompanije Porsche Design.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde