Automatizovani LG sistem za pravljenje kraft piva bi mogao da učini kućno pravljenje piva mnogo lakšim

Bez nereda, bez muke.

S obzirom na neverovatnu popularnost kraft piva koja je zahvatila celu planetu, iznenađujuće je da kućno pravljenje piva još nije uzelo maha u sličnom obimu. Naravno, postoji veliki broj sistema koji pokušavaju da iskoriste ovaj trend – Picobrew i Brewie su dva uređaja koja su imala dosta uspeha na Kickstarteru – ali ovaj trend još nije uspeo da uđe u mejnstrim.

Ali to bi moglo uskoro da se promeni sada kada je LG rešio da se uključi u ovu priču.

Ova kompanija je spremna da premijerno predstavi svoj sistem za kućno pravljenje piva. To je mašina za pravljenje piva, na bazi kapsula, koja se oslanja na automatizaciju i algoritme za fermentaciju, i u stanju je da se u potpunosti samostalno očisti, tako da predstavlja zaista odličan način da pravite svoje pivo bez maltretiranja.

U zavisnosti od vrste piva (ima ih pet: American IPA, American Pale Ale, English Stout, Witbier i Czech Pilsner), sistem može da proizvede do pet litara piva za nekih dve nedelje – možete da proverite kako stvari napreduju u bilo kom trenutku preko prateće aplikacije za iOS i Android.

Za neke ljude, radost koju donosi pravljenje piva kod kuće dolazi sa osećajem kao da se bave alhemijom: mešanje hmelja i žitarica, eksperimentisanje sa temperaturama i metodičko praktikovanje sistema pokušaja i grešaka sve dok ne dobijete savršeno pivo. Za neke druge, sve to se čini suviše komplikovanim i deluje im kao da oduzima previše vremena, pa im je jednostavnije da samo pokupe nekoliko piva u lokalnoj radnji.

LG HomeBrew, ultrajednostavni uređaj za pravljenje piva bez puno muke bi mogao da bude ulaz u svet pivarstva za ljude koji su novi u svetu kraft piva, i mogao bi da postane baš taj uređaj koji će čitav proces gurnuti u mejnstrim.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde