IFA 2020: LG WashTower postavlja nove standarde pranja i sušenja veša

Publici željnoj naprednih rešenja u obavljanju kućnih poslova, kompanija LG Electronics (LG) će virtuelno predstaviti svoje najnovije rešenje na IFA 2020 sajmu.

Mašina za pranje i mašina za sušenje veša su sjedinjene u jedan uređaj sa najnovijim inovativnim tehnologijama i pametnim rešenjima – LG WashTower pruža potpunu negu odeće uz apsolutnu korisničku praktičnost.

Ovaj novi, inovativni kućni uređaj biće dostupan u Severnoj Americi već sledećeg meseca, a potom i širom sveta.

Za razliku od velikog broja konkurentskih mašina za pranje i sušenje veša koje pokušavaju da na sličan način ukombinuju ova dva uređaja, LG WashTower je od starta dizajniran kao jedan uređaj.

Na početku ciklusa pranja, integrisana jedinica označava koliko treba vremena da se završi i pranje i sušenje.

Deo uređaja za pranje deli informacije sa delom za sušenje, koji automatski postavlja optimalni rok pranja i unapred zagreva bubanj, što doprinosi boljim rezultatima i kraćim intervalima pranja.

LG WashTower je otprilike 87 milimetara niži od prosečne visine drugih kombinovanih uređaja, što znatno olakšava prebacivanje odeće iz jednog u drugi deo.

Manja visina ne znači i manji kapacitet, jer LG WashTower može da primi čak 17 kilograma veša u deo za pranje i 16 kilograma u deo za sušenje.

Koristeći poslednju reč tehnike pranja veša i pametnih tehnologija, LG WashTower korisnicima pruža izvanredne performanse uz jednostavno korišćenje.

Zahvaljujući tehnologiji TurboWash 360° i veštačkoj inteligenciji Direct Drive (AI DD), deo za pranje garantuje da će odeća brzo biti nežnija i čistija, tako što detektuje težinu i mekoću odeće kako bi izračunao najbolji način pranja.

Napredna veštačka inteligencija smanjuje vreme ciklusa i štedi energiju bez gubitka efikasnosti, dok deo za sušenje koristi LG tehnologiju pare za maksimalnu čistoću, eliminišući 99.99 odsto bakterija.

„Revolucionarnim proizvodima kao što je TWINWash, a sada i WashTower, kompanija LG nastavlja da pokazuje posvećenost većoj korisničkoj udobnosti i efikasnijem korišćenju kućnog prostora“, rekao je Dan Song, predsednik kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solution. „Ovo jedinstveno rešenje je rezultat naših trajnih napora da pojednostavimo kućne poslove kako bi korisnici imali više slobode za lepši život.“

Na ovogodišnjem IFA sajmu, LG će na virtuelnoj izložbi tokom septembra predstaviti sve najnovije inovacije, poput LG WashTower u zoni za brigu o odeći (Clothing Care Zone).

Opcija za proširenu stvarnost će pomoći posetiocima da zamisle kako bi LG proizvodi izgledali u njihovim domovima.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde