IFA 2022: Audio Technica predstavlja dva Bluetooth gramofona

Ako želite autentičnost vinila uz praktičnost bežične tehnologije, Audio Technica bi mogla da ima pravo rešenje za vas. Ovaj brend je nastupio na IFA 2022 sajmu sa dva Bluetooth gramofona – jednim manuelnim sa kaišem i drugim automatskim.

Model AT-LPW50BTRW spaja analogni zvuk ploče i tradicionalniji furnir od palisandrovog drveta sa bežičnom Bluetooth tehnologijom. To znači da može da šalje zvuk direktno do bilo kojih Bluetooth slušalica ili zvučnika.

Najnovija pridošlica u porodici potpuno manuelnih, drvenih  Audio Technica gramofona sa kaišem dolazi sa AT-VM95E kertridžom sa dva pokretna magneta i eliptičnom iglom od 0,3 x 0,7 mm. Model VM95E je kompatibilan sa bilo kojom zamenskom iglom iz VM95E serije, što znači da imate veliki izbor po različitim cenama.

MDF postolje od 30 mm bi terbalo da priguši akustični eho niske frekvencije, a senzor motri na motor kako bi brzina tanjira bila konzistentna.

A ako preferirate žičane komponente? Nema problema. Integrisano fono pretpojačalo i odvojivi RCA kabel znače da možete da se nakačite na uređaje sa ili bez fono ulaza.

Sada dolazimo do modela AT-LP3XBT. To je naslednik modela AT-LP3 koji je ocenjen kao jedan od najboljih automatskih gramofona ikada. Kompatibilan je sa Qualcomm aptX audio kodekom i dolazi sa AT-VM95C kertridžom kao i eksternim AC adapterom.

Ovaj model takođe ima RCA kabel za povezivanje na žičane komponente a njegov kertridž je kompatibilan sa bilo kojom zamenskom iglom iz VM95 serije. Tu je i antirezonantni, liveni aluminijumski tanjir, kao i konstrukcija postolja koja prigušuje vibracije u smanjuje odjek niskofrekventnih tonova.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde