Japanski zvučnik Balmuda pretvara slušanje muzike u doživljaj!

Bilo da se nalazimo u lokalnom džez baru gde gosti izvode svoje omiljene numere ili na rejverskom after partiju nakon izlaska petkom, svi se mi pretvaramo da smo na podijumu za igru. Sve dok ne budemo ponovo mogli da zakoračimo na neki takav podijum, solidna postavka zvučnika je krucijalna za subotnje solo plesne izvedbe.

Srećom, japanska kompanija Balmuda ima prenosivi zvučnik sa prostornim zvukom koji smo tražili kako bismo mogli da nastavimo sa plesnim večerima tokom karantina.

Balmuda zvučnik ne služi samo za puštanje muzike, on radi mnogo više od toga. Kao prvo, zvučnik punog opsega veličine 77 mm je dizajniran da reprodukuje realistične vokale i instrumentale onako kako su oni zamišljeni da zvuče u studiju. Drajver ovog zvučnika je napravljen da isporučuje dubok, robustan oblak zvuka sa basom koji se čuje od ispod, pružajući ispunjavajući talas zvuka na koji se oslanjaju vokali koji ostaju centrirani, dok visoki tonovi ostaju visoko, zbog čega svaki zvučni doživljaj ispunjava celu prostoriju.

Čistoća zvuka je postignuta uspomoć potpuno zatvorene vakuumske cevi or organskog stakla, koja zarobljava vazduh koji se ponaša poput opruge, isporučujući odskočan, jasan zvuk. Vakuumska cev od organskog stakla je zadužen za čist, jasan zvuk.

Potom, kada muzika svira, LED svetlo se emituje iz zvučnika imitirajući svetla sa živih muzičkih nastupa. Brzina svetala se sinhronizuje sa svakom pesmom i može se ručno podesiti da se uklapa u atmosferu bilo kog druženja ili zabave. Zvuk pesme se pretvara u snopove svetlosti brzinom od 0,004 sekunde, tako da koju god pesmu da pustite, Balmuda zvučnik će automatski prilagoditi svetlosni šou.

Balmuda zvučnik može da se poveže preko Bluetootha ili AUX ulaza, a Live Light režim ima tri različita podešavanja: „Beat“ za vesele, brze pesme, „Ambient“ za opuštenu atmosferu i „Candle“ za sporije pesme.

Što se tiče sporijih pesama, Balmuda zvučnik može da se podesi da služi kao sveća, kao u džez klubovima koji koriste sveće kao osvetljenje.

Postavi odgovor

molimo, unesite komentar!
unesite ime