IFA 2022: Tedee – rezervni ključevi idu u zaborav!

Pametna brava kompanije Tedee čini vaša vrata pametnim: to je elegantan mehanizam zaključavanja koji je praktičan i olakšava vaš svakodnevni život.

Više ne morate da pravite rezervne ključeve! Tedee brava vam omogućava da date pristup svom domu prijateljima koji dolaze u posteu, spremačici ili gostima kojima ste izdali nekretninu. Mogućnost upravljanja stepenom pristupa omogućava vam da delite „digitalne ključeve“ za stalno, na ograničen vremenski period ili jednokratno.

Tedee aplikacija se povezuje na izuzetno sigurni sistem za autorizaciju koji je postavljen na oblaku. Celokupnu istoriju korišćenja brave možete da pregledate preko smartfona. Dugotrajna litijum polimerska baterija zahteva punjenje tek na svakih 14 meseci. Dodajte na to i Tedee pametni “most” koji nudi napredne daljinske funkcije, unapređenu funkciju automatskog zaključavanja i kompatibilnost sa glasovnim asistentima i pametnim kućnim sistemima.

Uz ovaj proizvod neophodan je i kompatibilni cilindar za bravu ili adapter – koji nije uključen. Period podrške koji se dobija uz proizvod je 5 godina.

Pritisnite bravu kako biste otključali vrata izašli, a Tedee će se automatski zaključati. Kada se vratite, otključajte vrata preko smartfona ili aplikacije na Apple satu. Takođe možete da uključite automatsko otključavanje kada vas sistem prepozna u dometu Bluetootha. Tedee funkcija opruge radi kao kada pritisnete kvaku i omogućava vam da otvorite vrata bez korišćenja ruku tako što jednostavno gurnete vrata ka unutra.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde