Podesivi krevet je dovoljno pametan da spreči hrkanje

Obično kad pomislite na podesivu podnicu kreveta, na pamet vam pada nešto prilično statično.

Deo do zaglavlja može da se uspravi i omogući vam da se namestite u polusedeći položaj, a neke podesive podnice mogu da podignu vaša kolena za dodatnu udobnost i olakšanje za ljude sa zgrčenim ili bolnim donjim delom leđa. Međutim, jedna nova podesiva podnica pomera granice mogućnosti podesivih podnica kreveta.

Layla podesiva podnica ima sve uobičajene karakteristike podesive podnice, kao što je omogućavanje da izdignete ramena i kolena, ali pored toga ima još mnogo, mnogo drugih funkcija, naročito ako uzmete podesivi plus model.

Ako se probudite iz dubokog sna u sred noći i želite da podignete ramena ili kolena kako biste mogli ponovo da zaspite, poslednja stvar koju želite je da ustajete iz kreveta, i verovatno pritom probudite partnera ako delite krevet s nekim, i onda dok namestite krevet u poziciju koja vam odgovara već ste potpuno razbuđeni.

Međutim, ova podesiva podnica se pomera pritiskom na dugme. Uz nju dobijate i daljinski kao i aplikaciju za smartfon, a deo podnice uz zaglavlje se čak i povlači za nijansu kako biste bili sigurni da nećet ogrebati zid kada se vrati u vodoravan položaj.

Možete i da uključite režim nulte gravitacije, inspirisan NASA inženjerstvom, koji vam pruža osećaj bestežinskog stanja i pomaže da se vaša kičma i mišići opuste, ili poziciju za sprečavanje hrkanja, koja stavlja telo u poziciju kojom se otvaraju disajni putevi i sprečava hrkanje. Podnica se takođe povezuje sa virtuelnim asistentima Alexa i Google Home, pa možete jednostavno da kažete koju poziciju kreveta želite i on će biti spreman čak i pre nego što uđete u spavaću sobu.

Polusedeća pozicija nije jedina zdravstvena pogodnost koju ova podnica nudi. Model Plus ove podnice dolazi sa režimom za vibriranje koji ima elektromotor koji nežno masira vašu glavu, stopala ili oboje. Pustite da vas masaža uspava, a vi možete da podesite tajmer kada će se masaža isključiti kako uređaj ne bi radio celu noć.
I osnovni i Plus model dolaze sa USB portovima za punjenje, dva sa obe strane kreveta, tako da možete da punite svoj telefon dok ga držite pored sebe dok spavate.

Plus model takođe ima i osvetljenje ispod kreveta.
Ovo je korisno za ljude koji se često bude i moraju da ustaju iz kreveta tokom noći i potrebno im je svetlo a da ne moraju da pale lampu pored kreveta koja ima prejako svetlo.

Ovo je odličan poklon za vas i vašu voljenu osobu, bilo da jednostavno želite da spavate bolje ili samo volite da imate najmoderniju tehnologiju, jer Layla podesiva podnica pruža i jedno i drugo.

Postavi odgovor

molimo, unesite komentar!
unesite ime