Tefal Ultrablend Cook Blender – Tefal BL962B40

Pogodan za spremanje kako vruće tako i hladne hrane, Tefalov BL962B40 Ultrablend Cook Blender je odličan uređaj koji ćete koristiti tokom cele godine, a ima čak i pametnu funkciju za samostalno čišćenje, da vam pomogne u čišćenju nakon upotrebe.

Tefal BL962B40 Ultrablend Cook Blender ima mnogo karakteristika koje će vam se svideti – osećaj je kao da je proizvođač dobro promislio svaku funkciju i našao rešenja za sve uobičajene probleme. Mnogo je praktičnije koristiti njega, nego kuvati supu ili hranu na ringli pre nego što je obradite u nekom aparatu, a i mnogo je efikasniji.

Brzi obroci i lako čišćenje su sjajni za ljude koji nemaju puno vremena, ali morate da ga koristite redovno da bi opravdao cenu. Više ideja za recepte i uska špatula koja može da pokupi hranu oko sečiva bi dobro došli.

Blenderi sa funkcijom zagrevanja su odlični za pripremanje supe, ali mimo hladnog vremena, možete ih spakovati i odložiti negde.

Međutim, Tefal BL962B40 Ultrablend Cook Blender izbegava takvu sudbinu zato što je on čudo za multitasking. Jeste, spremiće vam vrelu supu koja leči dušu, ali on može da kuva i bilo šta drugo: voće, povrće, čak i meso.

To znači da vam ovaj blender može biti glavni pomagač u kuhinji tokom cele godine. Sa njim možete da pravite bilo šta, od soseva, kompota i hrane za bebe, do milkšejkova, smutija i druge hrane.

A ako vas brine to što ne možete da ga ubacite u mašinu za sudove, ovaj blender ima funkciju za samostalno čišćenje, tako da se nećete mučiti sa pranjem.
Od vruće supe do hladnih smutija, ovo je blender za svako godišnje doba.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde