Audio-Technica predstavlja bežični model svojih popularnih M50x slušalica

M50xBT slušalice su slušalice sa konkurentnom cenom od 199 dolara, i sa baterijom koja traje 40 sati.

Audio-Technica M50 slušalice možda jesu bile dizajnirane, kada su se pojavile te 2007. godine, za upotrebu u profesionalnom studiju, ali originalni model sa fiksiranim kablom i njihov naslednik (M50x) postale su popularan izbor za svakodnevnu upotrebu.

Audio-Technica je predstavila M50xBT slušalice koje, kao što samo ime govori, stavlja „sonic potpis“ svojih prethodnika u par slušalica koje su se oslobodile kablova.

Sa ovim slušalicama zatvorenog tipa, Audio-Technica obećava podjednaku čistoću zvuka i širok frekvencijski odziv kao i kod modela M50x. Štaviše, model M50xBT ima iste magnete i glasovne kaleme kao i model M50x.

Celokpuni dizajn je takođe isti, sa školjkama slušalica koje se okreću do 90 stepeni i koje omogućavaju da se skroz sklope za lakše odlaganje. Bluetooth 5.0 zajedno sa aptX i AAC tehnologijama će takođe doprineti celokupnom kvalitetu zvuka, a komande za podešavanje jačine zvuka, muziku i telefonske pozive se nalaze sa leve strane.

Ove komande mogu aktivirati i virtuelne asistente Siri ili Google Assistant ako vam zatrebaju. Iako M50xBT slušalice ne nude aktivnu eliminaciju buke, možete očekivati bateriju koja traje do 40 sati sa jednim punjenjem.

Nedostatak aktivne eliminacije buke može predstavljati razočaranje za neke ljude, naročito kada znamo koliko je to postala uobičajena funkcija u 2018. godini. Što se tiče punjenja, kada dođe vreme za to, možete ih napuniti preko micro USB ulaza. Ne, ovde nema USB-C porta.

Ostale kompanije su već napravile tu tranziciju, i jasno je da je to pravac u kom čitava industrija ide, ali to će ipak potrajati malo.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Svilenkasta maska za oči Trinny Woodall...

Iako su sjajne za blokiranje dodatne svetlosti i omogućavanje vašem telu da se prirodno isključi, maske...

Univerzalni dodaci za laptop

Laptopovi su postali toliko moćni i svestrani da brzo zamenjuju stone računare. MacBook Pro se snalazi...

Marshall Motif II ANC: Prvoklasne slušalice...

Marshall je otkrio nove Motif II ANC ušne slušalice, a najistaknutija poboljšanja su u oblastima audio...

TEST: Samsung Galaxy Tab S9 Ultra...

Tržište tableta je zamrlo. Retko ko plasira sledeći model, još ređe ih neko koristi. Veliki telefoni...

Jedini laptop s kojim trebate poslati...

Potrebno vam je nešto prenosivo i lagano, ali ne i ono koje ugrožava kvalitet. I pre...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog digitalnog realizma, Galaxy S23 Ultra spreman je da...

TEST: Samsung Galaxy Z Fold5 –...

Dok god Kinezi masovno ne izvoze ovakve telefone, ostali imaju šanse da se konsoliduju i pripreme...

IFA 2023: Dizajniran kako bi udovoljio...

HONOR V Purse pretvara preklopni pametni telefon u ultimativni mode detalj koji spaja fizičko i digitalno,...

IFA 2023: Honor 90 – Telefon...

Više od sjajne optike i prelepog rama, HONOR 90 5G takođe dolazi sa prvom Zero-Flicker Screen...

Svestrana MEGAPUFF svetiljka na solarni pogon

Svetiljka po imenu MEGAPUFF namenjena je ljubiteljima kampovanja, putnicima, avanturistima i svima koji žive u područjima...
Audio-Technica M50 slušalice možda jesu bile dizajnirane, kada su se pojavile te 2007. godine, za upotrebu u profesionalnom studiju, ali originalni model sa fiksiranim kablom i njihov naslednik (M50x) postale su popularan izbor za svakodnevnu upotrebu. Audio-Technica je predstavila M50xBT slušalice koje, kao što samo ime govori, stavlja „sonic potpis“ svojih prethodnika u par slušalica koje su se oslobodile kablova. Sa ovim slušalicama zatvorenog tipa, Audio-Technica obećava podjednaku čistoću zvuka i širok frekvencijski odziv kao i kod modela M50x. Štaviše, model M50xBT ima iste magnete i glasovne kaleme kao i model M50x. Celokpuni dizajn je takođe isti, sa školjkama slušalica koje se okreću do 90 stepeni i koje omogućavaju da se skroz sklope za lakše odlaganje. Bluetooth 5.0 zajedno sa aptX i AAC tehnologijama će takođe doprineti celokupnom kvalitetu zvuka, a komande za podešavanje jačine zvuka, muziku i telefonske pozive se nalaze sa leve strane. Ove komande mogu aktivirati i virtuelne asistente Siri ili Google Assistant ako vam zatrebaju. Iako M50xBT slušalice ne nude aktivnu eliminaciju buke, možete očekivati bateriju koja traje do 40 sati sa jednim punjenjem. Nedostatak aktivne eliminacije buke može predstavljati razočaranje za neke ljude, naročito kada znamo koliko je to postala uobičajena funkcija u 2018. godini. Što se tiče punjenja, kada dođe vreme za to, možete ih napuniti preko micro USB ulaza. Ne, ovde nema USB-C porta. Ostale kompanije su već napravile tu tranziciju, i jasno je da je to pravac u kom čitava industrija ide, ali to će ipak potrajati malo.