Audio-Technica predstavlja bežični model svojih popularnih M50x slušalica

M50xBT slušalice su slušalice sa konkurentnom cenom od 199 dolara, i sa baterijom koja traje 40 sati.

Audio-Technica M50 slušalice možda jesu bile dizajnirane, kada su se pojavile te 2007. godine, za upotrebu u profesionalnom studiju, ali originalni model sa fiksiranim kablom i njihov naslednik (M50x) postale su popularan izbor za svakodnevnu upotrebu.

Audio-Technica je predstavila M50xBT slušalice koje, kao što samo ime govori, stavlja „sonic potpis“ svojih prethodnika u par slušalica koje su se oslobodile kablova.

Sa ovim slušalicama zatvorenog tipa, Audio-Technica obećava podjednaku čistoću zvuka i širok frekvencijski odziv kao i kod modela M50x. Štaviše, model M50xBT ima iste magnete i glasovne kaleme kao i model M50x.

Celokpuni dizajn je takođe isti, sa školjkama slušalica koje se okreću do 90 stepeni i koje omogućavaju da se skroz sklope za lakše odlaganje. Bluetooth 5.0 zajedno sa aptX i AAC tehnologijama će takođe doprineti celokupnom kvalitetu zvuka, a komande za podešavanje jačine zvuka, muziku i telefonske pozive se nalaze sa leve strane.

Ove komande mogu aktivirati i virtuelne asistente Siri ili Google Assistant ako vam zatrebaju. Iako M50xBT slušalice ne nude aktivnu eliminaciju buke, možete očekivati bateriju koja traje do 40 sati sa jednim punjenjem.

Nedostatak aktivne eliminacije buke može predstavljati razočaranje za neke ljude, naročito kada znamo koliko je to postala uobičajena funkcija u 2018. godini. Što se tiče punjenja, kada dođe vreme za to, možete ih napuniti preko micro USB ulaza. Ne, ovde nema USB-C porta.

Ostale kompanije su već napravile tu tranziciju, i jasno je da je to pravac u kom čitava industrija ide, ali to će ipak potrajati malo.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde