Luksuzna Montegrappa pisaljka: Brzo pisanje nije zagarantovano

Osoba koja vozi Lamborghini možda i nema previše potrebe za pisanjem, ali ako ste poklonik brenda sa značkom razjarenog bika onda će vam se svideti ovaj kolekcionarski pisaći instrument kompanije Montegrappa koji možete dodati u svoju kolekciju Lamborghini rekvizita. Montegrappa Automobili Lamborghini 60° jeste pisaći instrument, ali zato ima siluetu koja nepogrešivo asocira na čuveni italijanski superautomobilski brend.

Napravljena je od ultralaganog aluminijuma i ugljeničnih vlakana – a oba ta materijala često se sreću na sportskim automobilima brenda Lamborghini. Ovaj Lamborghini nema motor ispod haube (očigledno), ali zato ima Montegrappa Power-Push dugme koje vam omogućava da doživite uzbuđenje prilikom brzog punjenja mastilom.

Kad smo već kod punjenja, ova pisaljka ima mehaničku komplikaciju inspirisanu legendarnim crvenim štitnikom „start“ dugmeta u Lamborghini automobilima, koja nudi brz pristup komori u režimima penkala i hemijske olovke.

Ovaj luksuzni pisaći instrument takođe ima i kapicu sa crnom aluminijumskom zakačaljkom u obliku slova „Y“ kao i jubilarni logo koji slavi 60. godišnjicu čuvenog proizvođača supersportskih automobila. Pisaljka dolazi u šest fabričkih boja a svi primerci dolaze u crnoj kolekcionarskoj kutiji sa temom 60. godišnjice brenda.

U čast 60. rođendana italijanskog proizvođača superautomobila, pisaljka Montegrappa Automobili Lamborghini 60° je ograničena na svega 60 primeraka za svako izdanje.

Pisaljku Montegrappa Automobili Lamborghini 60° možete poručiti u pretprodaji po ceni od 4.995€ – 5.895€ a isporuke kreću krajem septembra.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

U potrazi za savršenstvom – Segway...

Segway P100S - Izgled P100S je glomazan, krupan električni skuter, i jedan je od Segway skupljih modela....

Lavoie može biti Apple u kategoriji...

Šta ako bi električni trotinet bio dizajniran da bude premijum vozilo, puno inovacije i povezanosti, sa...

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...

Crua Culla V2 vreća za spavanje...

Opšte govoreći, ako želite da vam bude toplo i udobno dok spavate napolju, spavate u izolovanom...

Vile inspirisane Lamborghini automobilima

San postaje stvarnost u Dubai Hills Vista, premium delu Dubai Hills Estate-a i domu najekskluzivnijih adresa...

Naim za Mulliner: najsavremeniji audio sistem...

Najsofisticiraniji audio sistem ikada kreiran za automobil, novi Naim za Mulliner je rezultat 10,000 sati razvojnog...

Loncin LX700AU-5/LX700AU-5A XWOLF700L – Jake performanse

WOLF X serija korisnicima pruža vrlo pristupačnu zabavu na otvorenom kao saputnik u istraživanju prirode. Vrednosti LONCIN-X...

QOODER – I dalje, jedini skuter...

Oni su napravili prvi serijski skuter na četiri točka koji može da se naginje i nazvali...

STELS 850 Guepard – Ruski gepard

Flegšip model brenda STELS je ATV850, najsnažniji i tehnološki najnapredniji ruski ATV. Inženjeri kompanije VELOMOTORS su...
Osoba koja vozi Lamborghini možda i nema previše potrebe za pisanjem, ali ako ste poklonik brenda sa značkom razjarenog bika onda će vam se svideti ovaj kolekcionarski pisaći instrument kompanije Montegrappa koji možete dodati u svoju kolekciju Lamborghini rekvizita. Montegrappa Automobili Lamborghini 60° jeste pisaći instrument, ali zato ima siluetu koja nepogrešivo asocira na čuveni italijanski superautomobilski brend. Napravljena je od ultralaganog aluminijuma i ugljeničnih vlakana – a oba ta materijala često se sreću na sportskim automobilima brenda Lamborghini. Ovaj Lamborghini nema motor ispod haube (očigledno), ali zato ima Montegrappa Power-Push dugme koje vam omogućava da doživite uzbuđenje prilikom brzog punjenja mastilom. Kad smo već kod punjenja, ova pisaljka ima mehaničku komplikaciju inspirisanu legendarnim crvenim štitnikom „start“ dugmeta u Lamborghini automobilima, koja nudi brz pristup komori u režimima penkala i hemijske olovke. Ovaj luksuzni pisaći instrument takođe ima i kapicu sa crnom aluminijumskom zakačaljkom u obliku slova „Y“ kao i jubilarni logo koji slavi 60. godišnjicu čuvenog proizvođača supersportskih automobila. Pisaljka dolazi u šest fabričkih boja a svi primerci dolaze u crnoj kolekcionarskoj kutiji sa temom 60. godišnjice brenda. U čast 60. rođendana italijanskog proizvođača superautomobila, pisaljka Montegrappa Automobili Lamborghini 60° je ograničena na svega 60 primeraka za svako izdanje. Pisaljku Montegrappa Automobili Lamborghini 60° možete poručiti u pretprodaji po ceni od 4.995€ - 5.895€ a isporuke kreću krajem septembra.