Podloga za sto koja bežično puni sve uređaje na njoj

Dizajniran kao sve-u-jednom podloga koja se postavlja na vaš radni prostor, JSD istovremeno može puniti sve gadžete na vašem stolu. Iako ima posebne zone za vaš telefon i bežične slušalice, JSD takođe aktivno može puniti i vašu bežičnu tastaturu i miš… čak i dok se koriste!

JSD podloga za sto punjač – TECH

JSD nije obična podloga za sto. Iako dolazi sa prelepom završnom obradom od veganske kože koja se slaže sa većinom postavki stolova… ispod lažne kože nalazi se veoma stvarna i impresivna tehnologija koja omogućava punjenje vaših stonih uređaja.

Podloga se može podeliti na dve zone – leva zona koristi Qi-kompatibilne zone za punjenje vašeg pametnog telefona i bežičnih slušalica, dok desna zona koristi JSD-ovu jedinstvenu tehnologiju punjenja visoke frekvencije elektromagnetne rezonance za tastaturu i miš.

JSD podloga, s pravom, dolazi sa sopstvenom ergonomskom tastaturom i bežičnim mišem, ali je lepota u činjenici da bez obzira gde postavite tastaturu ili koliko pomerate miša, ako su oboje na JSD podlozi, bežično će dobijati napajanje da ostanu u funkciji.

Podloga za sto koja bežično puni sve uređaje na njoj
JSD podloga za sto

Tastatura i miš JSD-a čine integralni deo ukupnog iskustva. S obzirom na to da ne možete samo koristiti bilo koju tastaturu ili miša i očekivati da magicno steknu bežične punjačke moći, JSD je dizajnirao sopstvenu tastaturu i miša kako bi popunio tu prazninu.

Tastatura dolazi sa 79-tastom arhitekturom i koristi JSD-ovu sopstvenu Crys raspodelu, koja se odlikuje kraćim vertikalnim rastojanjem, ali i dalje zadržava funkcionalnost i mogućnost kucanja. Tastere karakteriše oblik saća, koji prati kružni oblik vaših vrhova prstiju. Ovo omogućava da tasteri budu neverovatno efikasni u prostoru, dok istovremeno smanjuju šanse za greške pri kucanju jer su vaši prsti slučajno pritisnuli pogrešne tastere.

JSD podloga za sto punjač – LIFESTYLE

Ispod svakog tastera nalazi se zamrznuti tih prekidač koji vam pruža glatko i tiho iskustvo kucanja, zajedno sa dugim oprugom za veće putovanje tastera i mnogo taktilnije iskustvo kucanja koje će vaši prsti uživati.

Kompaktna tastatura dolazi sa RGB osvetljenjem i magnetnim osloncem za dlanove koji takođe služi kao prostor za skladištenje JSD-ovog alata za izvlačenje tastera i nekoliko rezervnih kapica za tastere.

Podloga za sto koja bežično puni sve uređaje na njoj
JSD podloga za sto

Miš JSD-a deli istu funkciju punjenja bez obzira na poziciju kao i tastatura, tj. može se puniti bilo gde na podlozi, bez obzira na orijentaciju ili pokret. Bežični miš je nečujan i dizajniran sa udobnom punom formom inspirisanom šljunkom koja se savršeno uklapa u većinu dlanova i ruku.

Međutim, ako imate drugačije zahteve za svoj miš, JSD proizvodi bežične prijemnike koji se uklapaju u nekoliko miševa drugih proizvođača, uključujući Logitech GPW seriju miševa kao i G503, G703 i G903. JSD-ovi prijemnici odgovaraju Logitech miševima, zamenjujući njihove sopstvene PowerPlay diskove za punjenje.

Nakon što su umetnuti, miševi postaju kompatibilni sa JSD-ovom podlogom za punjenje, koja ih beskonačno napaja, čak i dok se koriste… tako da nikada nećete ostati bez napajanja na mišu koji treba okrenuti i napuniti.

Sve u svemu, JSD podloga dodaje na privlačnost vašeg radnog stola dok smanjuje nered i kablove. Podloga dolazi sa tankim dizajnom širine 720mm, dužinom od 330mm i debljinom od samo 5mm. Kontrolni hub se nalazi u gornjem levom uglu, koji vam omogućava da JSD podlogu priključite na strujnu utičnicu pomoću USB-C kabla i pratećeg GaN punjača.

Kada je priključena, podloga ima izlaznu snagu od 30W bežičnog punjenja, pri čemu podloga za pametne telefone izbacuje 18W da bi brzo napunila vaš telefon. Tastatura ima ugrađenu bateriju od 3500mAh, dok je miš opremljen baterijom od 300mAh, što im omogućava da rade čak i kada je JSD podloga isključena.

Tastatura i miš imaju ugrađenu Bluetooth vezu za bežično povezivanje sa uređajem… iako, ako želite, podržavaju i žičane veze.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

TOP 5: maske za Samsung Galaxy...

Pogledajte neke od futrola koje će zaštititi vaš Galaxy S24 od padova, udaraca i ogrebotina. Nažalost,...

Bil Gejts objašnjava ‘najsigurniju’ dob za...

U nedavnom intervjuu za Miror, tehnološki mogul je rekao da njegova deca nisu imala dozvolu da...

Prenosivi frižider Bluetti je prvi takve...

Bluetti inovacijom korak po korak ulazi u budućnost. Rezervno skladištenje energije je ono čime se bavi,...

Bose se udružuje sa Kithom kako...

Bose je predstavio potpuno nove Ultra Open Earbuds. Prvo ih puštaju u prodaju sa modnim trgovcem,...

Suunto proširuje svoj asortiman sportskih slušalica...

Slušalice koje koriste koštanu provodljivost mogu raditi na temperaturama do -20 stepeni Celzijusa. Suunto Sonic je lagana...

Circle to Search na Galaxy S24...

Fenomenalni Samsung Galaxy S24 Ultra, predstavnik nove Galaxy S24 serije, predstavlja pravi zaokret u svetu tehnologije....

Novi Spark 20 – Sjajna kombinacija...

TECNO sa ponosom objavljuje dolazak još jedne inovacije - Spark 20! Ovaj uređaj predstavlja vrhunac tehnološke...

TEST: Samsung Galaxy A55 – Čvršći,...

Nakon što su lansirani glavni proizvodi za ovu godinu, Samsung je okrenuo pažnju ka srednjoj klasi...

TEST: Samsung Galaxy Fit3 – Fitnes...

Samsung ne proizvodi samo vrhunske pametne satove na Wear OS-u, već ima i pristupačne opcije, poput...

Prednosti prelaska na preklopni telefon, prema...

Ako ste dovoljno stari da se sećate korištenja preklopnog telefona za pozive, slanje poruka i slikanje,...