Marshall ulazi na tržište pravih bežičnih bubica sa modelom Mode II

Britanski brend Marshall je verovatno najpoznatiji po gitarskim pojačalima koja su među najboljima na svetu još od 1962. godine.

Ova kompanija je 2010. godine proširila svoju ponudu dodatkom ličnih audio uređaja u saradnji sa švedskom kompanijom Zound Industries kada su zajedno predstavili par slušalica sa legendarnim imenom i dizajnom po ugledu na čuvena pojačala.

Ostajući verne stilu brenda, nove bubice dolaze u crnoj boji sa zlatnim detaljima i velikim belim slovom M na svakoj slušalici koje predstavlja brend Marshall.

Unutar svake bubice, koja spolja ima komande osetljive na dodir za puštanje/pauziranje muzike i prihvatanje poziva, nalaze se posebno tjuniran dinamičk drajver od 6mm za „moćni bas, prirodne srednje tonove jasne visoke tonove“.

U kompaniji kažu da je osetljivost 100,5 dB, frekvencijski odziv je standardnih 20 Hz do 20 kHz a impedansa drajvera je 16 oma.
A ako korisniku ne prija „gromoglasni“ zvuk, on može da fino podesi ekvilajzer po želji.

Uparivanje sa izvorom zvuka vrše se preko Bluetooth 5.1 konekcije a korisnici mogu takođe da obavljaju pozive preko virtuelnog asistenta na telefonu.

Transparentni režim omogućava vam da čujete zvuke iz spoljnog sveta, što je korisno kada morate da čujete obaveštenja na stanici dok čekate prevoz ili kada pričate sa prijateljima bez vađenja bubica, a pritom imaju i IPX4 rejting vodootpornosti tako da nećete imati problema prilikom vežbanja u teretani ili ako vas uhvati kiša na putu do posla.

Sa ovim slušalicama možete da uživate u muzici do pet sati pre nego što vam zatreba novo punjenje baterije, a za to dobijate kutiju za punjenje koja može četiri puta da napuni bateriju do vrha i koja se sama puni preko USB-C kabla ili postavljanjem na podlogu za bežično punjenje (ne dobija se uz slušalice).

Bubice Marshall Mode II su dostupne po ceni od 179 dolara, ali nemaju aktivno potiskivanje buke.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde