IFA 2019: Chipolo predstavio svoj nagrađivani Chipolo GO uređaj za praćenje stvari

Slovenačka kompanija Chipolo je pronašla jednostavno rešenje za problem zaturenih i izgubljenih ličnih predmeta.

U skladu sa svojom misijom da svakom predmetu daju moć da bude pronađen, oni su napravili tri pametna uređaja za praćenje, a predstaviće i svoj sledeći, četvrti proizvod, Chipolo GO.

Chipolo GO uspešno kombinuje GPS, Wi-Fi, Bluetooth i novu LTE tehnologiju kako bi stvorio ultimativni uređaj za praćenje sa punjivom baterijom koja traje 6 meseci kao i neograničenim dometom.

Ovaj novi uređaj za praćenje koji bi trebao da se pojavi na tržištu 2020. godine je prvi uređaj ove vrste, koji donosi izvanredne inovacije u kategoriju potpuno novih tehnoloških proizvoda široke potrošnje.

Ključne funkcije uključuju:

Neograničen domet – koristeći GPS, Bluetooth, Wi-Fi i novu LTE tehnologiju, Chipolo GO može u sekundi da nađe vaše stvari
Praćenje lokacije u realnom vremenu – Povezuje se na Chipolo aplikaciju na vašem telefonu koja je dostupna na iOS i Android uređajima
Dug život baterije – Chipolo GO ima punjivu bateriju koja traje 6 meseci
Vodootpornost

Revolucionarna tehnologija koja je implementirana u uređaju Chipolo GO će pomeriti granice mogućeg za buduće uređaje za praćenje i omogućiće kupcima pristupačan i jednostavan način da prate svoje dragocene stvari poput biciklova, prtljaga i profesionalne opreme.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde