Punkt MC02 je proizvod koji radi za vas, umesto da vi budete proizvod

MC02 nudi mir uma pružajući potpuno siguran, bezbedan i pametniji način korišćenja mobilnog uređaja koji je udaljen od znatiželjnih digitalnih očiju koje žele da profitiraju od vaših ličnih informacija.

Punkt MC02 je prvi pametni telefon koji je lansiran sa potpuno novim AphiOS-om iz Apostrophi-ja. MC02 je prvi Punkt-ov uređaj sa punim ekranom osetljivim na dodir, koji prati njihov legendarni MP02 minimalistički telefon i to je važna prekretnica koja utire put kompaniji koja je lansirala MC01 Legend telefon (sa punom qwerty tastaturom).

MC02 je uređaj sa punim ekranom osetljivim na dodir sa pristojnim specifikacijama koji ima mogućnosti modernog pametnog telefona (i dalje možete izabrati da pokrenete sve aplikacije koje želite!), ali zahvaljujući Apostrophiju iskustvo je isporučeno na namerniji i mnogo pošteniji način.

Punkt MC02

Apostrophi je sa sedištem u Švajcarskoj i apsolutno je fanatičan po pitanju suvereniteta podataka i da osoba treba da poseduje svoje podatke, a ne kompanije koje pružaju usluge besplatno, dok zarađuje novac od rudarenja vaših podataka.

Umesto toga, Apostrophi koristi novi i transparentni pristup kao model zasnovan na pretplati koji vam omogućava da u potpunosti upravljate svojim digitalnim otiskom kako biste mogli da odlučite koliko svoje digitalne duše želite da prodate dok dobijate mobilno iskustvo koje vam je zaista potrebno.

Punkt MC02

Sa funkcijama kao što je Digital Nomad, ugrađeni VPN koji vam omogućava da zaštitite svoju internet konekciju i privatnost gde god da se nalazite, a prvi put se vidi na mobilnom telefonu, Data & Carbon Ledger – pregled i kontrola u realnom vremenu nivoa bezbednosnog rizika i ekološkog otiska pojedinačnih aplikacija, MC02 vam daje kontrolu.

Kupovina Punkt MC02 dolazi sa uključenom prvom godinom Apostrophi Services (u vrednosti od 199 dolara). Isporuka MC02 se očekuje početkom januara, baš na vreme da ta novogodišnja odluka poboljša vaš (verovatno zeznuti!) odnos sa vašim telefonom.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Bose se udružuje sa Kithom kako...

Bose je predstavio potpuno nove Ultra Open Earbuds. Prvo ih puštaju u prodaju sa modnim trgovcem,...

Suunto proširuje svoj asortiman sportskih slušalica...

Slušalice koje koriste koštanu provodljivost mogu raditi na temperaturama do -20 stepeni Celzijusa. Suunto Sonic je lagana...

Circle to Search na Galaxy S24...

Fenomenalni Samsung Galaxy S24 Ultra, predstavnik nove Galaxy S24 serije, predstavlja pravi zaokret u svetu tehnologije....

Novi Spark 20 – Sjajna kombinacija...

TECNO sa ponosom objavljuje dolazak još jedne inovacije - Spark 20! Ovaj uređaj predstavlja vrhunac tehnološke...

TEST: Samsung Galaxy A55 – Čvršći,...

Nakon što su lansirani glavni proizvodi za ovu godinu, Samsung je okrenuo pažnju ka srednjoj klasi...

TEST: Samsung Galaxy Fit3 – Fitnes...

Samsung ne proizvodi samo vrhunske pametne satove na Wear OS-u, već ima i pristupačne opcije, poput...

Prednosti prelaska na preklopni telefon, prema...

Ako ste dovoljno stari da se sećate korištenja preklopnog telefona za pozive, slanje poruka i slikanje,...

Nothing Phone (2a): Novi budžetski standard

Nothing je došao daleko. Postao je nešto. Zapravo, to nije samo nešto. To je nešto puta...

Apeks Luna X lampa za ronjenje

Ronilačka svetiljka Apeks Luna X sa 3300 lumena ima režime od uskog do širokog snopa svetlosti...

LG StanbyME zvučnik daje LG StanbyME...

Sećate li se prenosivog ekrana LG StanbyME? LG je nedavno predstavio prateći zvučnik za njega. LG...