Beats Studio Buds Plus donose stil sa kojim ćete se izdvojiti iz mase

Sa boljim zvukom, poboljšanim potiskivanjem buke i izvanrednim providnim dizajnom, ove slušalice su sve ono što su originalne Beats Studio Buds trebale da budu.

Nove bubice Studio Buds Plus predstavljaju unapređenu i redizajniranu verziju originalnog modela i nude kvalitetniji zvuk, bolje aktivno potiskivanje buke kao i prirodnije zvukove u transparentnom režimu. Pritom i baterija traje duže.

Kompanija Beats odlučila je da najvećim delom zadrži isti dizajn spoljašnosti, i to je dobra stvar. To doduše znači da kutija za prenošenje i dalje nema bežično punjenje, ali to takođe znači da će Studio Buds Plus bubice biti izuzetno ugodne za nošenje. One su vrlo diskretne, lagane i zadržavaju fizičke dugmiće na svakoj od bubica za upravljanje kontrolama. Ako želite da koristite funkciju dugog pritiska za podešavanje jačine zvuka, onda se odričete praktične funkcije za uključivanje aktivnog potiskivanja buke ili pokretanje viretuelne asistentice Siri.

U kompaniji Beats tvrde da je 95% internih komponenti novo. Mikrofoni su tri puta veći i nude bolju senzitivnost, što dalje poboljšava potiskivanje buke, slušanje u transparentnom režimu kao i kvalitet poziva. Baterija u kutiji je porasla za 50% a baterije u svakoj od bubica za po 16%. Ventilacioni sistem je redizajniran i sada nudi bolji protok vazduha, manji pritisak u ušima i veću slobodu kretanja za pretvarač. Samostalno gledano, ove promene ne deluju posebno radikalno, ali zbirno vode ka znatno superiornijim bubicama.

Baterija traje šest sati kod slušanja sa uključenim aktivnim potiskivanjem buke i devet sati ako je ANC isključen. Kutija dodaje još 18 ili 27 sati slušanja u zavisnosti od istog kriterijuma. Studio Buds Plus bubice imaju IPX4 rejting vodootpornosti, što ih čini pogodnim za nošenje tokom treninga ili povremeno po kišovitom vremenu.

Nove Beats bubice nikada ne zvuče oštro ili neprijatno, a srednji tonovi i vokali su vrlo jasni, dok je bas solidan i zadovoljavajući. Aktivno potiskivanje buke je ovaj put korisnije u okruženjima kao što su kafići, parkovi ili ako morate da obavite poziv u javnom prevozu. Transparentni režim je sasvim solidan i jasan.

Studio Buds bubice u Plus izvedbi su generalno kvalitetnije od prvog modela koji je izašao pre dve godine. Za samo 20$ više dobijate puniji, bogatiji zvuk, bolji ANC i providna kućišta koja izgledaju inovativno i zabavno.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde