RECARO x Porsche Gaming Pepita: Da li je neko tražio još ekskluzivniju Porsche Gaming stolicu?

Dakle, mislite da RECARO x Porsche Gaming stolica Limited Edition nije dovoljno ekskluzivna za vas? Pa, Porsche i RECARO su vas čuli i donose vam još jednu, RECARO x Porsche Gaming stolicu Pepita – Ltd, koja je još ekskluzivnija od njihove prve igračke stolice.

Upoznajte ultimativnu gaming stolicu dizajniranu za vrhunske performanse i sveobuhvatnu podršku leđima: RECARO x Porsche Gaming stolica, zajedničko stvaranje sa RECARO-om, nudi ekskluzivno limitirano izdanje RECARO Exo Platinum. Izrađena od premium materijala, ova gaming stolica prevazilazi svoju svrhu, postajući pravo dizajnersko remek-delo.

RECARO x Porsche Gaming Pepita

U srcu ovog dizajnerskog čuda je centralni deo sedišta, pažljivo izrađen od autentične tkanine Pepita houndstooth, kao i u automobilima poput 2022. Porsche 911 ‘Sally Special’ Car. Sa elegantnim crnim tkaninama koje krase bočne panele, naslon za glavu, sedišnu školjku i naslon, gaming stolica odiše vazduhom vremenske elegancije. Kao znak pripadnosti automobilskom nasleđu, prednji deo naslona za glavu sa ponosom nosi Porsche grb, dok poleđina ima prepoznatljivi RECARO logo.

Osim estetike, anatomski optimizovana sedišna školjka, sastavljena od visokokvalitetne pene i prozračnih materijala, garantuje ne samo vrhunsku udobnost, već i dosledno prijatno iskustvo sedenja, bez obzira na ambijentalnu temperaturu. Uključivanjem anti-submarining rampice za sedište i robustne podrške za donji deo leđa, obezbeđuje se opušten stav tela i efikasno olakšanje leđa, čak i tokom produženih sesija igranja ili rada kod kuće.

RECARO x Porsche Gaming Pepita

Sa svojim jedinstvenim 5D rukonaslonom i mnoštvom podešavanja, lako možete prilagoditi svoj položaj sedenja za maksimalnu udobnost. Visina stolice se može lako podešavati prema vašim preferencama, zahvaljujući velikoj prilagodljivosti. Naslon za leđa takođe može biti besprekorno prilagođen vašim tačnim zahtevima za sedenje putem jednostavnih kontrola za podešavanje koje se nalaze sa strane stolice.

Neke druge bitne stavke koje bi vas mogle interesovati uključuju maksimalno opterećenje od 150 kilograma, polimerom ojačane točkiće za sedište pogodne za sve podove, 5D rukonaslon sa aluminijumskom podrškom, naslon za glavu sa prolazima za kaiševe i vozi se na visokokvalitetnoj aluminijskoj bazi od lagane legure.

RECARO x Porsche Gaming Pepita

Izrađena u Nemačkoj i ograničena na samo 1.911 jedinica, svaka stolica je ukrašena posebnim brojem limitiranog izdanja na naslonu za glavu, čineći je retkim i istaknutim komadom. A cena? Skromnih 1790€.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Top 5: Gedžeta koje svaki putnik...

Postoji mnoštvo uređaja, gedžeta i proizvoda koji će olakšati vaše sledeće putovanje. Ovo je definitivna lista...

Dron TY-3R je u osnovi leteći...

Kada je sigurnost na otvorenoj vodi u pitanju, svaka sekunda je važna. Što brže možete stići...

MOONDROP MIAD01 5G SMARTPHONE HIFI AUDIO...

Gotovo svi moderni pametni telefoni fokusirani su na sliku. Čudno je, međutim, da ne postoji telefon...

HONOR je na VivaTech događaju predstavio...

Globalni tehnološki brend HONOR debitovao je na VivaTech događaju, jednom od najvećih tehnoloških u Evropi. Tokom...

Najbolji način za nadogradnju zvuka na...

Fiio je ponovo uspeo sa KA11. USB DAC početnog nivoa ima metalno kućište i odličan kvalitet...

Možete dobiti kompletniju sliku zdravlja sa...

Garmin predstavlja još jedan alat za korisnike koji žele da prate svoje zdravlje preko pametnog monitora...

Za slušaoca orijentisanog na detalje

U čast 100. godišnjice Beyerdynamic-a, slušalice DT 770 Pro X LE u vrednosti od 199 dolara...

Oxa trener za disanje: dišite bolje,...

Oxa Breathing Coach nudi rafiniranu aplikaciju sa različitim vežbama, pružajući trenutne povratne informacije kako bi se...

TOP 5: Mobilnih projektora koji rade...

Mobilni projektori su odličan način da nosite veliki ekran sa sobom gde god da idete, i...

Sve više ljudi odbacuje roming planove...

Putujete van zemlje? Možda biste trebali nabaviti putnu eSIM karticu umesto da se odlučite za roming...
Dakle, mislite da RECARO x Porsche Gaming stolica Limited Edition nije dovoljno ekskluzivna za vas? Pa, Porsche i RECARO su vas čuli i donose vam još jednu, RECARO x Porsche Gaming stolicu Pepita - Ltd, koja je još ekskluzivnija od njihove prve igračke stolice. Upoznajte ultimativnu gaming stolicu dizajniranu za vrhunske performanse i sveobuhvatnu podršku leđima: RECARO x Porsche Gaming stolica, zajedničko stvaranje sa RECARO-om, nudi ekskluzivno limitirano izdanje RECARO Exo Platinum. Izrađena od premium materijala, ova gaming stolica prevazilazi svoju svrhu, postajući pravo dizajnersko remek-delo.
RECARO x Porsche Gaming Pepita
U srcu ovog dizajnerskog čuda je centralni deo sedišta, pažljivo izrađen od autentične tkanine Pepita houndstooth, kao i u automobilima poput 2022. Porsche 911 'Sally Special' Car. Sa elegantnim crnim tkaninama koje krase bočne panele, naslon za glavu, sedišnu školjku i naslon, gaming stolica odiše vazduhom vremenske elegancije. Kao znak pripadnosti automobilskom nasleđu, prednji deo naslona za glavu sa ponosom nosi Porsche grb, dok poleđina ima prepoznatljivi RECARO logo. Osim estetike, anatomski optimizovana sedišna školjka, sastavljena od visokokvalitetne pene i prozračnih materijala, garantuje ne samo vrhunsku udobnost, već i dosledno prijatno iskustvo sedenja, bez obzira na ambijentalnu temperaturu. Uključivanjem anti-submarining rampice za sedište i robustne podrške za donji deo leđa, obezbeđuje se opušten stav tela i efikasno olakšanje leđa, čak i tokom produženih sesija igranja ili rada kod kuće.
RECARO x Porsche Gaming Pepita
Sa svojim jedinstvenim 5D rukonaslonom i mnoštvom podešavanja, lako možete prilagoditi svoj položaj sedenja za maksimalnu udobnost. Visina stolice se može lako podešavati prema vašim preferencama, zahvaljujući velikoj prilagodljivosti. Naslon za leđa takođe može biti besprekorno prilagođen vašim tačnim zahtevima za sedenje putem jednostavnih kontrola za podešavanje koje se nalaze sa strane stolice. Neke druge bitne stavke koje bi vas mogle interesovati uključuju maksimalno opterećenje od 150 kilograma, polimerom ojačane točkiće za sedište pogodne za sve podove, 5D rukonaslon sa aluminijumskom podrškom, naslon za glavu sa prolazima za kaiševe i vozi se na visokokvalitetnoj aluminijskoj bazi od lagane legure.
RECARO x Porsche Gaming Pepita
Izrađena u Nemačkoj i ograničena na samo 1.911 jedinica, svaka stolica je ukrašena posebnim brojem limitiranog izdanja na naslonu za glavu, čineći je retkim i istaknutim komadom. A cena? Skromnih 1790€.