RECARO x Porsche Gaming Pepita: Da li je neko tražio još ekskluzivniju Porsche Gaming stolicu?

Dakle, mislite da RECARO x Porsche Gaming stolica Limited Edition nije dovoljno ekskluzivna za vas? Pa, Porsche i RECARO su vas čuli i donose vam još jednu, RECARO x Porsche Gaming stolicu Pepita – Ltd, koja je još ekskluzivnija od njihove prve igračke stolice.

Upoznajte ultimativnu gaming stolicu dizajniranu za vrhunske performanse i sveobuhvatnu podršku leđima: RECARO x Porsche Gaming stolica, zajedničko stvaranje sa RECARO-om, nudi ekskluzivno limitirano izdanje RECARO Exo Platinum. Izrađena od premium materijala, ova gaming stolica prevazilazi svoju svrhu, postajući pravo dizajnersko remek-delo.

RECARO x Porsche Gaming Pepita

U srcu ovog dizajnerskog čuda je centralni deo sedišta, pažljivo izrađen od autentične tkanine Pepita houndstooth, kao i u automobilima poput 2022. Porsche 911 ‘Sally Special’ Car. Sa elegantnim crnim tkaninama koje krase bočne panele, naslon za glavu, sedišnu školjku i naslon, gaming stolica odiše vazduhom vremenske elegancije. Kao znak pripadnosti automobilskom nasleđu, prednji deo naslona za glavu sa ponosom nosi Porsche grb, dok poleđina ima prepoznatljivi RECARO logo.

Osim estetike, anatomski optimizovana sedišna školjka, sastavljena od visokokvalitetne pene i prozračnih materijala, garantuje ne samo vrhunsku udobnost, već i dosledno prijatno iskustvo sedenja, bez obzira na ambijentalnu temperaturu. Uključivanjem anti-submarining rampice za sedište i robustne podrške za donji deo leđa, obezbeđuje se opušten stav tela i efikasno olakšanje leđa, čak i tokom produženih sesija igranja ili rada kod kuće.

RECARO x Porsche Gaming Pepita

Sa svojim jedinstvenim 5D rukonaslonom i mnoštvom podešavanja, lako možete prilagoditi svoj položaj sedenja za maksimalnu udobnost. Visina stolice se može lako podešavati prema vašim preferencama, zahvaljujući velikoj prilagodljivosti. Naslon za leđa takođe može biti besprekorno prilagođen vašim tačnim zahtevima za sedenje putem jednostavnih kontrola za podešavanje koje se nalaze sa strane stolice.

Neke druge bitne stavke koje bi vas mogle interesovati uključuju maksimalno opterećenje od 150 kilograma, polimerom ojačane točkiće za sedište pogodne za sve podove, 5D rukonaslon sa aluminijumskom podrškom, naslon za glavu sa prolazima za kaiševe i vozi se na visokokvalitetnoj aluminijskoj bazi od lagane legure.

RECARO x Porsche Gaming Pepita

Izrađena u Nemačkoj i ograničena na samo 1.911 jedinica, svaka stolica je ukrašena posebnim brojem limitiranog izdanja na naslonu za glavu, čineći je retkim i istaknutim komadom. A cena? Skromnih 1790€.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Da li udobno slušate?

Da li su vaše bežične slušalice gotovo stalno u ušima? Ako ne pristaju savršeno, slušanje tokom...

Elektrificirana trenerka za vežbanje stimuliše vaše...

EMS trening odela stimulišu mišiće elektricitetom kako bi se povećao nivo napetosti i otpora tokom intenzivnih...

Top Tech: Samsung Galaxy S24 Ultra...

A kako se stiže do te titule? Znanjem i lepim vaspitanjem! Samsung već godinama, pa i...

Samsung Galaxy S24 Ultra – Najnaprednije...

U dinamičnom svetu tehnologije, konstantno svedočimo inovacijama i lansiranjima novih uređaja od strane različitih kompanija. Jedan...

Sonyjeva gaming marka ponovo se upliče...

Sony nije stran audio proizvodima, a najnoviji izdanak iz njegovog Inzone brenda namenjenog igračima nudi mnogo...

HONOR Magic6 Pro: Redefinisanje budućnosti fotografije...

U cilju pružanja transparentnog uvida u impresivne specifikacije kamere na najnovijem modelu HONOR Magic6 Pro, kompanija...

Best Buy: Samsung Galaxy S24 ...

Galaxy S24 je odličan izbor za ljubitelje Androida, sa izuzetnom optimizacijom baterije, vrhunskim performansama i elegantnim...

TECNO revolucionarno iskustvo prostornog zvuka

Inovativni tehnološki brend TECNO objavio je partnerstvo s kompanijom Dolby Laboratories, liderom u iskustvima uživanja u...

Savijeno tehnološko čudo – Tecno Phantom...

TECNO, od nedavno jedan od TOP 5 brendova u industriji mobilnih tehnologija, ovaj uspeh postigao je...

Samsung Galaxy S24 serija – Inovacije...

Verni Samsung korisnici nisu sumnjali da će Samsung Galaxy S24, S24+ i S24 Ultra imati najbolju...
Dakle, mislite da RECARO x Porsche Gaming stolica Limited Edition nije dovoljno ekskluzivna za vas? Pa, Porsche i RECARO su vas čuli i donose vam još jednu, RECARO x Porsche Gaming stolicu Pepita - Ltd, koja je još ekskluzivnija od njihove prve igračke stolice. Upoznajte ultimativnu gaming stolicu dizajniranu za vrhunske performanse i sveobuhvatnu podršku leđima: RECARO x Porsche Gaming stolica, zajedničko stvaranje sa RECARO-om, nudi ekskluzivno limitirano izdanje RECARO Exo Platinum. Izrađena od premium materijala, ova gaming stolica prevazilazi svoju svrhu, postajući pravo dizajnersko remek-delo.
RECARO x Porsche Gaming Pepita
U srcu ovog dizajnerskog čuda je centralni deo sedišta, pažljivo izrađen od autentične tkanine Pepita houndstooth, kao i u automobilima poput 2022. Porsche 911 'Sally Special' Car. Sa elegantnim crnim tkaninama koje krase bočne panele, naslon za glavu, sedišnu školjku i naslon, gaming stolica odiše vazduhom vremenske elegancije. Kao znak pripadnosti automobilskom nasleđu, prednji deo naslona za glavu sa ponosom nosi Porsche grb, dok poleđina ima prepoznatljivi RECARO logo. Osim estetike, anatomski optimizovana sedišna školjka, sastavljena od visokokvalitetne pene i prozračnih materijala, garantuje ne samo vrhunsku udobnost, već i dosledno prijatno iskustvo sedenja, bez obzira na ambijentalnu temperaturu. Uključivanjem anti-submarining rampice za sedište i robustne podrške za donji deo leđa, obezbeđuje se opušten stav tela i efikasno olakšanje leđa, čak i tokom produženih sesija igranja ili rada kod kuće.
RECARO x Porsche Gaming Pepita
Sa svojim jedinstvenim 5D rukonaslonom i mnoštvom podešavanja, lako možete prilagoditi svoj položaj sedenja za maksimalnu udobnost. Visina stolice se može lako podešavati prema vašim preferencama, zahvaljujući velikoj prilagodljivosti. Naslon za leđa takođe može biti besprekorno prilagođen vašim tačnim zahtevima za sedenje putem jednostavnih kontrola za podešavanje koje se nalaze sa strane stolice. Neke druge bitne stavke koje bi vas mogle interesovati uključuju maksimalno opterećenje od 150 kilograma, polimerom ojačane točkiće za sedište pogodne za sve podove, 5D rukonaslon sa aluminijumskom podrškom, naslon za glavu sa prolazima za kaiševe i vozi se na visokokvalitetnoj aluminijskoj bazi od lagane legure.
RECARO x Porsche Gaming Pepita
Izrađena u Nemačkoj i ograničena na samo 1.911 jedinica, svaka stolica je ukrašena posebnim brojem limitiranog izdanja na naslonu za glavu, čineći je retkim i istaknutim komadom. A cena? Skromnih 1790€.