Bose QuietComfort bubice stižu kao konkurencija AirPods Pro bubicama

Kao što i ime brenda QuietComfort nagoveštava, najnovije Bose bubice imaju aktivno potiskivanje buke u kombinaciji sa pasivnom izolacijom, nudeći „iste performanse u potiskivanju buke koje imaju naše najbolje slušalice koje idu preko ušiju – ali u kompaktnim, pravim bežičnim bubicama“.

U kompaniji Bose kažu da njihovi novi StayHear Max silikonski završeci dizajnirani da se potpuno prilagode konturama uha i nežno prianjaju uz kožu stvarajući zvučnu barijeru, dok niz unutrašnjih i spoljnih mikrofona detektuje buku iz okruženja i proizvodi kontra signal da je poništi u deliću milisekunde.

Još jedna sličnost koju Bose bubice dele sa Air Pods Pro bubicama je funkcija za transparentnost, koja omogućava korisniku da istovremeno sluša muziku i čuje okruženje oko sebe – bilo da mu je potrebno da čuje saobraćaj tokom džogiranja ili važna obaveštenja na železničkoj stranici dok čeka prevoz.

Bose QuietComfort bubice nude 11 nivoa transparentnosti, omogućavajući korisniku da podesi potiskivanje buke onako kako mu odgovara u određenoj situaciji.

Bose bubice imaju komande na dodir, dok mikrofon u desnoj bubici hvata zvuk korisnikovog glasa i odbija ostalu buku dokom poziva ili pri korišćenju virtuelnog asistenta.

QC bubice imaju rejting vodootpornosti IPX4 i nude do šest sati trajanja baterije sa jednim punjenjem, a sa kutijicom za bežično punjenje možete još dva puta da napunite baterije do kraja.

Takođe imate i režim brzog punjenja koji omogućava dva sata slušanja za svega 15 minuta punjenja.

CENA: $ 279.95

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde