Kindle Paperwhite (2018)

Popularni Kindle kompanije Amazon postaje još bolji.

Još uglađeniji, lakši, sa poboljšanim pozadinskim osvetljenjem i ekstra dugotrajnom baterijom.
Sada podržava i audio knjige preko Bluetootha.

Iako ima jači procesor, Kindle Paperwhite se oseća prilično tromo kada radi bilo šta drugo osim okretanja stranica.
Novi Kindle Paperwhite je glavne funkcije učinio još boljim.

Ovo je četvrta generacija modela Paperwhite, i zauzeo je mesto tačno između manje skupog modela Kindle i solidno skupog modela Kindle Oasis u Amazonovoj postavi čitača elektronskih knjiga.

Ima elegantniji dizajn, veću memoriju, bolji procesor, a sada je i vodootporan.
Novi Kindle Paperwhite i dalje izgleda vrlo prosečno, ali dizajn jeste malo rafinisan.

Prethodni Paperwhite je imao malo uvučen ekran, što znači da je postojao mali pad između ivice uređaja i ekrana. Na novom Paperwhite modelu su ekran i ivica u istoj ravni, i ima sasvim dobar, nenametljiv dizajn prednjeg dela.

I dalje ima isti crno-beli ekran od 6 inča, sa 300 piksela po inču, kao i prethodna generacija, ali novi Paperwhite model ima i dodatno LED svetlo. Većina Kindle uređaja beskrajno dobro leže u ruci, ali ovaj model se još bolje oseća u rukama.

Kindle Paperwhite sada dolazi sa minimalno 8 gigabajta interne memorije, duplo više nego prethodna verzija, i ide do 32 gigabajta memorije ako ste spremni da platite više.

Ovaj Kindle takođe ima i opciju za slušanje audio knjiga, ali nema zvučnike pa ćete morati da imate Bluetooth slušalice pri sebi ako želite da slušate knjige.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Marshall Motif II ANC: Prvoklasne slušalice...

Marshall je otkrio nove Motif II ANC ušne slušalice, a najistaknutija poboljšanja su u oblastima audio...

TEST: Samsung Galaxy Tab S9 Ultra...

Tržište tableta je zamrlo. Retko ko plasira sledeći model, još ređe ih neko koristi. Veliki telefoni...

Jedini laptop s kojim trebate poslati...

Potrebno vam je nešto prenosivo i lagano, ali ne i ono koje ugrožava kvalitet. I pre...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog digitalnog realizma, Galaxy S23 Ultra spreman je da...

TEST: Samsung Galaxy Z Fold5 –...

Dok god Kinezi masovno ne izvoze ovakve telefone, ostali imaju šanse da se konsoliduju i pripreme...

IFA 2023: Dizajniran kako bi udovoljio...

HONOR V Purse pretvara preklopni pametni telefon u ultimativni mode detalj koji spaja fizičko i digitalno,...

IFA 2023: Honor 90 – Telefon...

Više od sjajne optike i prelepog rama, HONOR 90 5G takođe dolazi sa prvom Zero-Flicker Screen...

Svestrana MEGAPUFF svetiljka na solarni pogon

Svetiljka po imenu MEGAPUFF namenjena je ljubiteljima kampovanja, putnicima, avanturistima i svima koji žive u područjima...

IFA 2023: Na preklop, a tanji...

Ovaj pametni telefon, koji se ponosi nekim od najinovativnijih funkcija, dolazi sa najnovijom verzijom operativnog sistema...

Vaš telefon vas prisluškuje – evo...

Ako ste ikada guglali „da li me moj telefon prisluškuje?“, odgovor je da, sluša vas sve...
Još uglađeniji, lakši, sa poboljšanim pozadinskim osvetljenjem i ekstra dugotrajnom baterijom. Sada podržava i audio knjige preko Bluetootha. Iako ima jači procesor, Kindle Paperwhite se oseća prilično tromo kada radi bilo šta drugo osim okretanja stranica. Novi Kindle Paperwhite je glavne funkcije učinio još boljim. Ovo je četvrta generacija modela Paperwhite, i zauzeo je mesto tačno između manje skupog modela Kindle i solidno skupog modela Kindle Oasis u Amazonovoj postavi čitača elektronskih knjiga. Ima elegantniji dizajn, veću memoriju, bolji procesor, a sada je i vodootporan. Novi Kindle Paperwhite i dalje izgleda vrlo prosečno, ali dizajn jeste malo rafinisan. Prethodni Paperwhite je imao malo uvučen ekran, što znači da je postojao mali pad između ivice uređaja i ekrana. Na novom Paperwhite modelu su ekran i ivica u istoj ravni, i ima sasvim dobar, nenametljiv dizajn prednjeg dela. I dalje ima isti crno-beli ekran od 6 inča, sa 300 piksela po inču, kao i prethodna generacija, ali novi Paperwhite model ima i dodatno LED svetlo. Većina Kindle uređaja beskrajno dobro leže u ruci, ali ovaj model se još bolje oseća u rukama. Kindle Paperwhite sada dolazi sa minimalno 8 gigabajta interne memorije, duplo više nego prethodna verzija, i ide do 32 gigabajta memorije ako ste spremni da platite više. Ovaj Kindle takođe ima i opciju za slušanje audio knjiga, ali nema zvučnike pa ćete morati da imate Bluetooth slušalice pri sebi ako želite da slušate knjige.