Novi Fiat 500 na novom mostu San Đorđo

Nije to mogao biti niko drugi do Novi Fiat 500, simbol koncepta „Made in Italy“ i ekonomskog oporavka, na otvaranju novog mosta San Đorđo u Đenovi, dela zvezde arhitekture Renca Pijana (Renzo Piano).

Novi 500 – prvi potpuno električni automobil FCA grupe – prešao je 1.067 metara novootvorenog mosta u Đenovi, pre nego što je otvoren za redovan saobraćaj.

Slika kabrioleta Novog 500 „la Prima“ za kojim se vijore zastave Italije i opštine Đenova je simbol Italije koja zna kako da reaguje i ponovo ustane, i predstavlja dokaz da zajedno možemo da krenemo putem oporavka zajedno, udruženim snagama i veštinama.

Baš kao na požutelim fotografijama na kojima Fiat 500 putuje 760 kilometara po tada novoizgrađenom A1 Autostrada del Sole (Autoputu Sunca) sa severa na jug i natrag, tada kao i sada, Fiat 500 je sinonim za inovacije i obnovu: automobil koji može da pokrene novi početak inspirišući pozitivnost i iznoseći taj tipično italijanski dizajn i eleganciju izvan granica države.

Dok najnovija kreacija brenda FIAT predstavlja budućnost pojedinačne, održive i tehnološke mobilnosti, most preko reke Polcevera – sagrađen za rekordno kratko vreme – za glavni grad severnog italijanskog regiona Ligurije predstavlja izvanredan inženjerski poduhvat, kome je određeno da postane novi simbol budućnosti Đenove.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde