Novi G-Shock sat za koji je inspiracija bio Brus Li ima Bluetooth, solarno napajanje i još toga

Danas smo, možda više nego ikad, preplavljeni sve većom ponudom satova.
I dok mnogi satovi imaju tendenciju da izgledaju vrlo slično, neki modeli imaju dizajn koji ih momentalno izdvaja od ostalih.

Novi G-Shock model kome je kao inspiracija poslužio Brus Li je savršeni primer takvog jednog sata.

Premijerno je predstavljen kao deo luksuzne MR-G linije i nudi ono najbolje što ova kompanija ima.
Pored dizajna inspirisanog ovom borilačkom i filmskom ikonom, novi Bruce Lee G-Shock sat donosi i nešto tehnologije, uključujući Bluetooth, GPS i solarno napajanje.

Verovali ili ne, da je Brus Li danas živ imao bi 80 godina.
Ovaj specijalni model je napravljen u čast osamdesetog rođendana Brusa Lija, a njegov dizajn imitira izgled legendarne trenerke koju je Brus Li nosio.

Na satu ćete primetiti žute i crvene elemente koji predstavljaju omaž borilačkoj veštini Jeet Kune Do koju je osnovao Brus Li.

Na koroni modela Bruce Lee G-Shock primetićete da je ugravirano 12 kineskih simbola koji se prevode kao: „Ne postoji jedan način. Ne postoje ograničenja.“
Ova izreka oslikava potencijal borilačke veštine Jeet Kune Do i zbog toga je odlična kao znak poštovanja za ovu borilačku veštinu koju je osmislio Brus Li.

Iako Bluetooth i GPS jesu deo ovog Bruce Lee G-Shock modela, bilo kakvo poređenje sa pametnim satovima je sasečeno u korenu jer ove funkcije služe isključivo kao način da se precizno iskaže trenutno vreme.

Ovakva ograničena upotreba svakako pospešuje sposobnost ovog sata da se konstantno napaja koristeći solarnu energiju.
Kao što je i običaj sa sličnim aksesoarima, i novi Bruce Lee G-Shock će biti proizveden u ograničenoj seriji.

Svega 300 komada će biti napravljeno, a svaki će imati maloprodajnu cenu od 4.000 dolara, što garantuje da će ovaj kolekcionarski predmet postati dragoceni omaž Brus Liju.

U prodaji se našao početkom aprila u odabranim pradavnicama satova i u G-SHOCK Soho radnji.

S obzirom na to da je Brus Li legenda u domenu borilačkih veština, deluje prikladno to što je G-Shock, od svih kompanija, proizveo sat u čast ove legendarne zvezde akcionih filmova.

Ovo je posebno prikladno kada znamo da je ovaj brend poznat po svojim izdržljivim satovima.

Bruce Lee G-Shock nije izuzetak, imajući u vidu da poseduje izdržljivu narukvicu, safirno staklo i titanijumsko kućište.

Iako ovaj sat ima Bluetooth i koristi solarnu energiju za napajanje, zaljubljenici u tehnologiju će ipak poželeti da ovaj G-Shock ima još malo pametnih funkcija.

Ali isto tako postoji velika verovatnoća da će dobar deo ove kolekcije momentalno završiti kao kolekcionarski primerci i niko ih nikada neće zapravo nositi.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde