CES 2023: Chillax proširuje liniju naprednih bebi alarma

Kompanija Chillax, koja je napravila prvi bebi alarm koji koristi veštačku inteligenciju i mašinsko učenje da precizno detektuje pokriveno lice, okretanje i brzinu disanja, imala je cenovnu pristupačnost na umu kada je stvarala inovativnu bebi tehnologiju koju koriste modeli Giraffe AI, Thermo AI i Care Plus.

Napredni bebi alarm Giraffe AI koristi veštačku inteligenciju da šalje notifikacije svaku put kada je beba u opasnosti. Ekskluzivni i jedinstveni algoritam izučava bebino lice svakog dana i u stanju je da razume facijalne ekspresije i prati poze u kojima dete spava. Giraffe AI je pristupačan bebi alarm, kada se uzme u obzir revolucionarna tehnologija za analizu poze spavanja i procenu rizika.

Pametni bebi alarm sa veštačkom inteligencijom Thermo AI detektuje bebino lice i pozu tokom spavanja a pored toga prati i telesnu temperaturu. Termalna kamera omogućava detekciju abnormalnih varijacija u temperaturi i trendova vezanih za telesnu temperaturu deteta, i potom šalje notifikacije korisniku. Sistem šalje notifikacije kada postoji značajna temperaturna promena u pelenskom području.

Care Plus alarm sa dva režima može da se transformiše u kameru koja može da se koristi sa bilo kojim Chillax bebi alarmom. Samo priključite dongl preko USB-C porta i počnite da strimujete zvuk i sliku. Korisnici mogu da kupe ove bebi alarme odvojeno i naprave kombinaciju po svojoj želji.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde