IFA 2020: Napredni LG frižideri ostvaruju snove gurmana širom sveta

Kompanija LG Electronics (LG) pomaže korisnicima da ostvare svoje kulinarske snove predstavljanjem novih modela frižidera na IFA sajmu: unapređeni InstaView Door-in-Door model koji čine poboljšani LG frižider i zamrzivač sa UVnano tehnologijom, kao i najnoviji InstaView ThinQ frižider.

Ovi modeli se pridružuju impresivnoj listi kuhinjskih uređaja sa sjajnim karakteristikama koji dokazuju privrženost kompanije LG da kupcima pruži više izbora i pomogne im da unaprede kulinarska umeća.

Najnovije kuhinjske inovacije kompanije LG koriste snagu svetlosti da poboljšaju zdravstvene i higijenske uslove rada.

LG InstaView Door-in-Door frižider sa UVnano tehnologijom koristi ultraljubičasto LED osvetljenje da automatski dezinfikuje ugrađene česmice za vodu na svakih sat vremena (ili kad god vama odgovara) čime uklanja 99.99 odsto bakterija i virusa.

Koristeći tehnologije LINEAR Cooling and DoorCooling+, InstaView model stvara optimalne uslove za svežiju hranu.

Tehnologija LINEAR Cooling, radi preciznije kontrole, minimalizuje temperaturne oscilacije, što je glavni uzrok kvarenja hrane , dok DoorCooling+ ravnomerno hladi ceo frižider snažnom distribucijom hladnog vazduha preko strateški postavljenih ventilacionih otvora .

Ledomat koji se nalazi u zamrzivaču pravi Craft Ice, sferne kuglice leda od 50 milimetara koje se sporije tope kako bi pića bila duže hladnija, a i lepše izgledala.

Uz najnoviju LG AI platformu koja je fokusirana na potrošače, poslednji LG InstaView ThinQ frižider olakšava raspoređivanje namirnica, kupovinu, kuvanje, pa čak i čišćenje.

Napredna AI Connect platforma korisnicima će predložiti recepte za ukusna jela na osnovu raspoloživih sastojaka u frižideru, prečišćivač vode će biti „obavešten” koliko je potrebno vode za pripremu jela, rerna podešena na odgovarajuću temperaturu prema receptu, a čak ima mogućnost i da odredi optimalne cikluse pranja za mašinu za sudove nakon završenog obroka.

LG InstaView ThinQ model takođe sadrži LINEAR Cooling, DoorCooling+ i Metal Fresh tehnologije.

„Naši najnoviji frižideri pružaju svežinu hrane koja traje duže i uz neuporedivu praktičnost omogućavaju potrošačima da uživaju u kulinarskim životima koje zaslužuju“, rekao je Dan Song, predsednik kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solution. „Širimo mogućnosti za naše korisnike kako bi pronašli najbolje kuhinjsko rešenje koje odgovara njihovim potrebama i životnom stilu.“

Tokom septembra, kompanija LG će biti domaćin virtuelne izložbe koju možete da posetite na www.lg.com/exhibition i na kojoj će biti predstavljene sve najnovije kuhinjske inovacije.

Frižider i zamrzivač LG InstaView Door-in-Door se nalazi u delu za pripremu jela, dok će InstaView ThinQ frižider biti izložen u trpezarijskom delu.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

TV kao najbolji prijatelj u nevolji!

Ovih dana ćete nesumnjivo nailaziti na mnogobrojne savete...

HAIER PREDSTAVLJA SVOJU NOVU PORODICU RASHLADNIH UREĐAJA OPREMLJENU...

Haier je predstavio Fresher Techs Series, liniju frižidera...

NLO koncept kompanije Dell

Zamislite da su vaše PC igre jednako prenosive...

Kompletirajte sliku i zvuk

TV panel izgleda kao ram od slike koji...

Sonus faber Stradivari – najprefinjeniji nivo visokih performansi

Stradivari predstavlja otelotvorenje filozofije kompanije Sonus faber. Novi...

HP ENVY Pro 6455 štampač za potrebe vašeg...

HP ENVY Pro 6455 multifunkcionalni štampač predstavlja ekonomičnu...

Evolucija kućnih uređaja u 21. veku

Svedoci smo koliko digitalizacija rapidno napreduje, a implementacija...

Samsung Sero reorijentiše televizore za Instagram generaciju

Kažu da kada promenite ugao posmatranja, otvarate vrata...

Slušajte pažljivo! Ovo su najbolji soundbar zvučnici

Zašto? Zato što je očekivati da će vaš...

Šta nosi budućnost personalizovane instalacije?

„Internet stvari“ (IoT) je često pominjan u skorijoj...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...

Sea Ray SLX 260 – Čista radost

Profil mu je brz i sportski, enterijer je...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th – 1 od...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th nastaje na 75....

Jeanneau Cap Camarat 10.5 CC – Najveći model...

Jeanneau predstavlja najveći model sa centralno postavljenom konzolom...

Sea Ray 320 Sundancer Coupe – Kruzer sa...

Kruzer ili gliser, kako god da nazovete Sea...

Saxdor 270 GTO – Sledeća velika senzacija

Saxdor je na međunarodnom sajmu nautike u Sautemptonu...

X-Boat 37 – Kreiran da oduševi

X-Boat 37 odlikuju izuzetan dizajn i prostrane korisne...
Kompanija LG Electronics (LG) pomaže korisnicima da ostvare svoje kulinarske snove predstavljanjem novih modela frižidera na IFA sajmu: unapređeni InstaView Door-in-Door model koji čine poboljšani LG frižider i zamrzivač sa UVnano tehnologijom, kao i najnoviji InstaView ThinQ frižider. Ovi modeli se pridružuju impresivnoj listi kuhinjskih uređaja sa sjajnim karakteristikama koji dokazuju privrženost kompanije LG da kupcima pruži više izbora i pomogne im da unaprede kulinarska umeća. Najnovije kuhinjske inovacije kompanije LG koriste snagu svetlosti da poboljšaju zdravstvene i higijenske uslove rada. LG InstaView Door-in-Door frižider sa UVnano tehnologijom koristi ultraljubičasto LED osvetljenje da automatski dezinfikuje ugrađene česmice za vodu na svakih sat vremena (ili kad god vama odgovara) čime uklanja 99.99 odsto bakterija i virusa. Koristeći tehnologije LINEAR Cooling and DoorCooling+, InstaView model stvara optimalne uslove za svežiju hranu. Tehnologija LINEAR Cooling, radi preciznije kontrole, minimalizuje temperaturne oscilacije, što je glavni uzrok kvarenja hrane , dok DoorCooling+ ravnomerno hladi ceo frižider snažnom distribucijom hladnog vazduha preko strateški postavljenih ventilacionih otvora . Ledomat koji se nalazi u zamrzivaču pravi Craft Ice, sferne kuglice leda od 50 milimetara koje se sporije tope kako bi pića bila duže hladnija, a i lepše izgledala. Uz najnoviju LG AI platformu koja je fokusirana na potrošače, poslednji LG InstaView ThinQ frižider olakšava raspoređivanje namirnica, kupovinu, kuvanje, pa čak i čišćenje. Napredna AI Connect platforma korisnicima će predložiti recepte za ukusna jela na osnovu raspoloživih sastojaka u frižideru, prečišćivač vode će biti „obavešten” koliko je potrebno vode za pripremu jela, rerna podešena na odgovarajuću temperaturu prema receptu, a čak ima mogućnost i da odredi optimalne cikluse pranja za mašinu za sudove nakon završenog obroka. LG InstaView ThinQ model takođe sadrži LINEAR Cooling, DoorCooling+ i Metal Fresh tehnologije. „Naši najnoviji frižideri pružaju svežinu hrane koja traje duže i uz neuporedivu praktičnost omogućavaju potrošačima da uživaju u kulinarskim životima koje zaslužuju“, rekao je Dan Song, predsednik kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solution. „Širimo mogućnosti za naše korisnike kako bi pronašli najbolje kuhinjsko rešenje koje odgovara njihovim potrebama i životnom stilu.“ Tokom septembra, kompanija LG će biti domaćin virtuelne izložbe koju možete da posetite na www.lg.com/exhibition i na kojoj će biti predstavljene sve najnovije kuhinjske inovacije. Frižider i zamrzivač LG InstaView Door-in-Door se nalazi u delu za pripremu jela, dok će InstaView ThinQ frižider biti izložen u trpezarijskom delu.