IFA 2020: Napredni LG frižideri ostvaruju snove gurmana širom sveta

Kompanija LG Electronics (LG) pomaže korisnicima da ostvare svoje kulinarske snove predstavljanjem novih modela frižidera na IFA sajmu: unapređeni InstaView Door-in-Door model koji čine poboljšani LG frižider i zamrzivač sa UVnano tehnologijom, kao i najnoviji InstaView ThinQ frižider.

Ovi modeli se pridružuju impresivnoj listi kuhinjskih uređaja sa sjajnim karakteristikama koji dokazuju privrženost kompanije LG da kupcima pruži više izbora i pomogne im da unaprede kulinarska umeća.

Najnovije kuhinjske inovacije kompanije LG koriste snagu svetlosti da poboljšaju zdravstvene i higijenske uslove rada.

LG InstaView Door-in-Door frižider sa UVnano tehnologijom koristi ultraljubičasto LED osvetljenje da automatski dezinfikuje ugrađene česmice za vodu na svakih sat vremena (ili kad god vama odgovara) čime uklanja 99.99 odsto bakterija i virusa.

Koristeći tehnologije LINEAR Cooling and DoorCooling+, InstaView model stvara optimalne uslove za svežiju hranu.

Tehnologija LINEAR Cooling, radi preciznije kontrole, minimalizuje temperaturne oscilacije, što je glavni uzrok kvarenja hrane , dok DoorCooling+ ravnomerno hladi ceo frižider snažnom distribucijom hladnog vazduha preko strateški postavljenih ventilacionih otvora .

Ledomat koji se nalazi u zamrzivaču pravi Craft Ice, sferne kuglice leda od 50 milimetara koje se sporije tope kako bi pića bila duže hladnija, a i lepše izgledala.

Uz najnoviju LG AI platformu koja je fokusirana na potrošače, poslednji LG InstaView ThinQ frižider olakšava raspoređivanje namirnica, kupovinu, kuvanje, pa čak i čišćenje.

Napredna AI Connect platforma korisnicima će predložiti recepte za ukusna jela na osnovu raspoloživih sastojaka u frižideru, prečišćivač vode će biti „obavešten” koliko je potrebno vode za pripremu jela, rerna podešena na odgovarajuću temperaturu prema receptu, a čak ima mogućnost i da odredi optimalne cikluse pranja za mašinu za sudove nakon završenog obroka.

LG InstaView ThinQ model takođe sadrži LINEAR Cooling, DoorCooling+ i Metal Fresh tehnologije.

„Naši najnoviji frižideri pružaju svežinu hrane koja traje duže i uz neuporedivu praktičnost omogućavaju potrošačima da uživaju u kulinarskim životima koje zaslužuju“, rekao je Dan Song, predsednik kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solution. „Širimo mogućnosti za naše korisnike kako bi pronašli najbolje kuhinjsko rešenje koje odgovara njihovim potrebama i životnom stilu.“

Tokom septembra, kompanija LG će biti domaćin virtuelne izložbe koju možete da posetite na www.lg.com/exhibition i na kojoj će biti predstavljene sve najnovije kuhinjske inovacije.

Frižider i zamrzivač LG InstaView Door-in-Door se nalazi u delu za pripremu jela, dok će InstaView ThinQ frižider biti izložen u trpezarijskom delu.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde