Blistajte na ski stazi u novoj Prada & Aspenx Capsule kolekciji

Nakon celodnevnog spuštanja po savršenom snegu na stazama, ništa ne može da se meri sa povratkom u planinski restoran na piće ili dva, gde potom sa prijateljima prodiskutujete sve događaje tog dana. Dok ste nagnuti nad stolom, sa koktelom u ruci, i objašnjavate svoje osrednje uspehe na stazi, postoji način da se iskupite za svoje užasne snowboarderske veštine: a to je vrhunski autfit. Ove sezone, Prada je napravila dobru ski odeću, povezavši se sa brendom Aspenx u kolekciji koja obećava vrhunske performanse na ski stazama, kako god to izgledalo u vašoj izvedbi.

Kolekcija sadrži tri komada odeće, i namenjena je muškarcima i ženama, a sastoji se iz dve tehničke jakne i laganog duksa. Dve jakne, nazvane Extreme-Tex i Extreme-Tex Ski, napravljene su od troslojnog materijala koji garantuje toplinu i vodootpornost, što je upravo ono što vam je potrebno dok se spuštate niz planinu.

Prada je zaslužna za dizajn ova tri odevna predmeta, a u saradnji sa umetnicom Paulom Kraun osmislili su šablon sa odštampanim unakrsnim crnim linijama na beloj površini koji krasi celu kolekciju. Prada ne bi bila Prada da nema prepoznatljivog logotipa u vidu crvene linije, koji je ovde upotrebljen kao omaž sportskoj Linea Rossa liniji.

Više od modne kolekcije, ova saradnja predstavlja fizički prikaz jedinstvenog duha Aspena, koji slavi 75. godišnjicu od postavljanja prve gondole u ovom mestu. Kreirana za nesmetano istraživanje, Capsule kolekcija nadopunjuje se sa osnivačkom vizijom brenda ASPENX koja vizualizuje nove mogućnosti.

Plodovi saradnje ne samo da izgledaju dobro i održavaju vas toplim i suvim, već su i proizvedeni na održiv način. Prada je nedavno postala prva velika modna kuća u svetu koja je potpisala petogodišnji sporazum o „zelenom“ kreditu, što znači da se ove jakne proizvode od održivo recikliranih materijala.

Kolekcija je trenutno dostupna sa cenama koje se kreću od 1.950 do 5.400 dolara.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde