HONDA Civic posle 50 godina

Novi dizajn donosi elegantnu notu uz sportsku siluetu koja je postignuta spuštanjem linije haube za 25mm u odnosu na prethodnu generaciju, dok je staklena površina povećana kako bi unutrašnjost automobila bila prozračnija.

U poređenju sa prethodnim generacijama CIVIC-a, osnova A-stuba je pomerena i poravnata sa središtem prednjih točkova, što automobilu daje uravnoteženiju proprociju u profilu. Najviša tačka krova pomerena je napred sa blagim nagibom ka vratima prtljažnika, što pruža elegantniji dojam.

Potpuno novi CIVIC nudi intuitivan infotejment sistem koji je kompatibilan sa Apple CarPlay i Android sistemom i omogućava kontinuiranu povezanost putnika tokom vožnje. Kako bi se dodatno unapredilo iskustvo putnika, Elegance i Sport paket opreme sadrže osam, a Advance 12 premijum BOSE zvučnika.

Hondin novitet ima u opticaju četiri režima vožnje: Eco, Normal, Sport i Individual koje vozač prilagođava po potrebi.

Uz ovaj model dolazi i napredni SENSING paket bezbednosnih funkcija kojima se postiže sigurnija vožnja.

Kombinacijom prefinjenog i besprekornog dizajna eksterijera, prozračnog enterijera i naprednog sistema bezbednosti vozača, potpuno novi Honda CIVIC predstavlja savršen spoj ekonomičnosti i zavidnih performansi, što ga čini najefikasnijim i najbezbednijim CIVIC modelom do sada.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde