VOGE 500AC – Otključaj slobodu

Najnoviji model u rastućoj porodici Voge motocikala je željno iščekivani 500AC. Koristeći isti motor zapremine 471 cc sa dva paralelna cilindra, koji proizvodi zdravih 48 ks, sada možete da jurite sa stilom.

Neoretro dizajn, koji je u zadnje vreme izuzetno popularan, propraćen je nizom premijum funkcija i komponenti, koje se mogu očekivati u motociklu koji je najbolji u klasi.

Zahvaljujući bliskoj saradnji sa kompanijom KYB, model 500AC u standardnoj opremi dolazi sa potpuno prilagodljivom USD prednjom viljuškom i zadnjim monoshock vešanjem sa podešavanjem amortizacije, što vam omogućava da podesite mašinu za sportsku vožnju ili vožnju sa saputnikom.

Nissin kočiona klešta sa dva klipa „grle“ dva rotora od 298 mm napred a Nissin kočiona klešta sa jednim klipom drže rotor od 240 mm pozadi, dajući vam puno samopouzdanje u sposobnost zaustavljanja.

Veliki TFT ekran postavljen je centralno ispod linije pogleda i omogućava vam da jasno vidite sve neophodne podatke dok vozite, a za vrhunsko prijanjanje zadužene su Pirelli Angel GT II gume.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU  

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

U potrazi za savršenstvom – Segway...

Segway P100S - Izgled P100S je glomazan, krupan električni skuter, i jedan je od Segway skupljih modela....

Lavoie može biti Apple u kategoriji...

Šta ako bi električni trotinet bio dizajniran da bude premijum vozilo, puno inovacije i povezanosti, sa...

F77 Space Edition je limitirano ‘svemirsko...

U cilju poštovanja uspešnog sletanja Chandrayaan 3 na južnom polu Meseca, indijska startap kompanija za električnu...

Toyota dodaje drugi model Century

Kao što se i očekivalo, nova varijanta SUV-a Century će se voziti na Toyota TNGA platformi,...

Crua Culla V2 vreća za spavanje...

Opšte govoreći, ako želite da vam bude toplo i udobno dok spavate napolju, spavate u izolovanom...

Vile inspirisane Lamborghini automobilima

San postaje stvarnost u Dubai Hills Vista, premium delu Dubai Hills Estate-a i domu najekskluzivnijih adresa...

Naim za Mulliner: najsavremeniji audio sistem...

Najsofisticiraniji audio sistem ikada kreiran za automobil, novi Naim za Mulliner je rezultat 10,000 sati razvojnog...

Loncin LX700AU-5/LX700AU-5A XWOLF700L – Jake performanse

WOLF X serija korisnicima pruža vrlo pristupačnu zabavu na otvorenom kao saputnik u istraživanju prirode. Vrednosti LONCIN-X...

QOODER – I dalje, jedini skuter...

Oni su napravili prvi serijski skuter na četiri točka koji može da se naginje i nazvali...

STELS 850 Guepard – Ruski gepard

Flegšip model brenda STELS je ATV850, najsnažniji i tehnološki najnapredniji ruski ATV. Inženjeri kompanije VELOMOTORS su...
Najnoviji model u rastućoj porodici Voge motocikala je željno iščekivani 500AC. Koristeći isti motor zapremine 471 cc sa dva paralelna cilindra, koji proizvodi zdravih 48 ks, sada možete da jurite sa stilom. Neoretro dizajn, koji je u zadnje vreme izuzetno popularan, propraćen je nizom premijum funkcija i komponenti, koje se mogu očekivati u motociklu koji je najbolji u klasi. Zahvaljujući bliskoj saradnji sa kompanijom KYB, model 500AC u standardnoj opremi dolazi sa potpuno prilagodljivom USD prednjom viljuškom i zadnjim monoshock vešanjem sa podešavanjem amortizacije, što vam omogućava da podesite mašinu za sportsku vožnju ili vožnju sa saputnikom. Nissin kočiona klešta sa dva klipa „grle“ dva rotora od 298 mm napred a Nissin kočiona klešta sa jednim klipom drže rotor od 240 mm pozadi, dajući vam puno samopouzdanje u sposobnost zaustavljanja. Veliki TFT ekran postavljen je centralno ispod linije pogleda i omogućava vam da jasno vidite sve neophodne podatke dok vozite, a za vrhunsko prijanjanje zadužene su Pirelli Angel GT II gume.

POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU