Novi Samsung tableti za posao i zabavu

Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd u okviru jučerašnjeg Galaxy Unpacked događaja predstavila je i dva nova tableta – Galaxy Tab S7|S7+.

Uz nove funkcije, unapređenu S pen olovku, proširenu tastaturu, veliki ekran i snažan procesor, kao i podršku za 5G kod modela S7+, ovi uređaji nude mnoštvo alatki za rad i zabavu.

Procesor poslednje generacije korisnicima ovih uređaja pružiće mogućnosti za vrhunsku produktivnost, dok će posle radnog vremena uživanje u gejmingu i video pozivima sa prijateljima biti potpuno neometano.

Multitasking će biti dodatno olakšan uz zaobljenu S Pen olovku sa izduženim vrhom, unapređenom tako da pruži još prirodniji osećaj prilikom korišćenja.

U kombinaciji sa stopom osvežavanja ekrana od 120Hz, S Pen će olakšati hvatanje beleški tokom sastanaka i konferencijskih poziva.

Uz to, aplikacija Samsung Notes ponudiće mogućnost jednostavnog konvertovanja beleški u PDF format, dok će uz opciju Audio Bookmark korisnicima biti omogućeno da istovremeno snimaju sastanak i vode zapisnik, a potom sve sinhronizuju.

Tako će klikom na određenu rečenicu u beleškama, moći da pokrenu audio zapisnik tačno na onom mestu gde je o željenoj temi bilo reči.

Pored toga, unapređeni Multi-Active Window omogućava istovremeno korišćenje čak tri aplikacije, pa će tako biti moguće paralelno prisustvovati video pozivu, pratiti elektronsku poštu i voditi zapisnik sa sastanka.

U tome će mnogo pomoći i veliki ekran tableta. Dodatno su usavršene i aplikacija Samsung DeX, kao i Keyboard Book Cover tastatura koja dolazi sa intuitivnim funkcijama i dužim touchpad-om, za korisnike koji žele da prilikom upotrebe tableta imaju utisak da rade na računaru.

Zahvaljujući saradnji sa kompanijom Microsoft, omogućena je brza sinhronizacija Samsung Notes sa aplikacijama Microsoft OneNote i Outlook, pa prelazak sa jednog na drugi operativni sistem nikad nije bio jednostavniji.

Osim toga, Tab S7|S7+ je moguće bežično spojiti sa odgovarajućim televizorom i prezentovati sadržaj ekrana na većem uređaju.

Galaxy Tab S7 dolazi sa LTPS TFT ekranom od 11 inča, a Tab S7+ sa jedinstvenim Super AMOLED ekranom od 12,4 inča, dok oba podržavaju odnos stranica 16:10.

U kombinaciji sa sistemom od četiri AKG zvučnika, korisnicima će i kod kuće biti pruženo bioskopsko iskustvo.

Zahvaljujući smanjenoj emisiji plavog svetla, višečasovno gledanje u ekran tableta neće smetati očima, pa će uz stopu osvežavanja od 120Hz korisnici uživati u društvenim mrežama ili video igrama neometano i bez ograničenja.

Uz kupovinu tableta, omogućena su četiri meseca besplatnog pristupa aplikaciji YouTube Premium, dok će Netflix i Spotify takođe biti preinstalirani.

Osim toga, prvi put na Android tabletu biće unapred instalirana i popularna aplikacija Clip Studio Paint za crtanje, pa će dizajneri i oni koji se bave kreativnim industrijama uvek imati pristup svom „bloku za crtanje“.

Za što bolji sadržaj za društvene mreže pomoći će i Canva, s obzirom na to da će na raspolaganju biti više od 200 ekskluzivnih template-a sa ove platforme.

Uz Tab S7|S7+, konzola više neće biti stacionirana u dnevnoj sobi.

Zahvaljujući veoma brzoj stopi osvežavanja i ogromnom ekranu, podršci za Wi-Fi 6 standard, ali i 5G mrežu kod modela S7+, korisnici će uživati u gejmingu gde god da se nalaze.

Zahvaljujući Samsung Cloud-u i aplikaciji Samsung Flow neke od funkcija sa tableta, korisnicima će istovremeno biti dostupne i na Galaxy telefonima i računarima, pa neće biti potrebe za slanjem i preuzimanjem dokumenata sa jednog na drugi uređaj.

Osim toga, Tab S7|S7+ služiće i kao uređaj putem koga će korisnici kontrolisati svoje domove i kućne aparate bazirane na internetu stvari (IoT).

Tab S7|S7+ tokom avgusta će biti dostupni u mistično crnoj, mistično srebrnoj i mistično bronzanoj boji.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde