Dior je udružio snage sa kompanijom Lucibel kako bi svetu predstavio LED masku za lice

LED fotobiomodulacija, specijalnost kompanije Lucibel na kojoj su radili poslednjih osam godina, koristi hladno crveno svetlo da stimuliše i regeneriše ćelije. Kvantitet emitovanog svetla razlikuje se na svakom kvadratnom centimetru lica za maksimalnu efikasnost.

S obzirom na to da je telo sačinjeno od živih ćelija koje imaju vitalnu potrebu da budu izložene svetlu, ova maska prevashodno predstavlja izvor prirodne energije koji treba da izbalansira metabolizam, povrati sklad i umiri um. Odmah ćete videti efekat koji maska ima na kvalitet vaše kože i nesavršenosti na njoj (smanjen prečnik pora, rebalansirani nivoi sebuma i sjajan ten). Kod starije kože vidljiv je efekat podmlađivanja jer se koža vremenom zateže (ispravljaju se bore i poboljšava se elastičnost i gustina).

U kompaniji Dior tvrde da prva sesija koja traje svega 12 minuta momentalno pokazuje rezultate u pogledu kvaliteta kože, a nakon mesec dana, uz dve sesije nedeljno, koža postaje zdravija, glatkija, ten ujednačen a sjaj povećan 10 puta.

Nakon tri meseca korišćenja istim rasporedom, stimuliše se proizvodnja kolagena i elastina za glatkiju, vidno zategnutiju kožu i redefinisane konture. Ova maska je navodno 20 puta jača od bilo koje druge na tržištu.

Premijerno je predstavljena u Dior Cheval Spa Blanc objektu u Parizu a uskoro će biti dostupna u svim Dior Spa objektima. Lakše prenosiva verzija za kućnu upotrebu biće dostupna u Dior buticima i na sajtu dior.com u januaru sa početnom cenom od 3.150 evra.

OVE maska može da se koristi tokom spa tretmana ili u sklopu paketa od 8, 16 ili 24 sesije po ceni od 85 dolara za 20 minuta.

Kao deo spa tretmana tu je i Dior mikro piling LED svetlom maske, praćen sekvencom dubinske masaže tkiva. To košta 280 evra po satu.

upoznajmo se, klik > Like

ne propustite

Povezani naslovi

BMW S 1000 XR je Sport Tourer koji...

Sa 165 konjskih snaga ispod vas, BMW S...

TEST: Renault Talisman – Zatezenje bora za najveću...

Renault Talisman je po prvi put predstavljen 2016....

Nissan Z GT4 je trkački automobil za vašu...

Ovo je posebno konstruisani Nissan Z GT4, ukrašen...

Campagnolo felne od ugljeničnih vlakana postaju ultralagane

Linija premijum felni od ugljeničnih vlakana kompanije Campagnolo...

Kako odabrati najbolji akumulator – vodič za kupovinu...

Svaki deo na automobilu nakon određenog vremena treba...

Povoljno do automobila na hibridni pogon

Toyota je nedavno obeležila važan trenutak u svojoj...

TOP 5: Najboljih muških all-mountain skija za 2022....

All-mountain kategorija je savršena za ljude koji žele...

NOVITETI BRENDA PANERAI ZA 2020. GODINU

Tačno 70 godina nakon predstavljanja svetlucave supstance po...

PRESTIGE 590, PREFINJENA, ELEGANTNA JAHTA

Čestitke za jahtu Prestige 590 koja je jedan...

Fischer Ranger Free – Generalno sigurna pancerica sa...

Sa inovativnim mehanizmom za režim hodanja koji se...
- Advertisement -

Možda vas interesuje...

Sdsm+ Suzuki dijagnostički sistem mobile plus

Uživajte u komfornom životu na vodi sa ovom...

Dobro došao Suzuki DF300B

Kompanija Suzuki Motor Corporation sa zadovoljstvom predstavlja potpuno...

Sea Ray 250 Sun Sport – Zagarantovana zabava

Sea Ray 250 Sun Sport je pravi brod...

Jeanneau DB 37 – Novo iskustvo dnevnog krstarenja

Sa tako posebnim dizajnom, Jeanneau DB 37 može...

Sea Ray SLX 260 – Čista radost

Profil mu je brz i sportski, enterijer je...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th – 1 od...

Maserati GranTurismo Trofeo PrimaSerie 75th nastaje na 75....

Jeanneau Cap Camarat 10.5 CC – Najveći model...

Jeanneau predstavlja najveći model sa centralno postavljenom konzolom...

Sea Ray 320 Sundancer Coupe – Kruzer sa...

Kruzer ili gliser, kako god da nazovete Sea...

Saxdor 270 GTO – Sledeća velika senzacija

Saxdor je na međunarodnom sajmu nautike u Sautemptonu...

X-Boat 37 – Kreiran da oduševi

X-Boat 37 odlikuju izuzetan dizajn i prostrane korisne...
LED fotobiomodulacija, specijalnost kompanije Lucibel na kojoj su radili poslednjih osam godina, koristi hladno crveno svetlo da stimuliše i regeneriše ćelije. Kvantitet emitovanog svetla razlikuje se na svakom kvadratnom centimetru lica za maksimalnu efikasnost. S obzirom na to da je telo sačinjeno od živih ćelija koje imaju vitalnu potrebu da budu izložene svetlu, ova maska prevashodno predstavlja izvor prirodne energije koji treba da izbalansira metabolizam, povrati sklad i umiri um. Odmah ćete videti efekat koji maska ima na kvalitet vaše kože i nesavršenosti na njoj (smanjen prečnik pora, rebalansirani nivoi sebuma i sjajan ten). Kod starije kože vidljiv je efekat podmlađivanja jer se koža vremenom zateže (ispravljaju se bore i poboljšava se elastičnost i gustina). U kompaniji Dior tvrde da prva sesija koja traje svega 12 minuta momentalno pokazuje rezultate u pogledu kvaliteta kože, a nakon mesec dana, uz dve sesije nedeljno, koža postaje zdravija, glatkija, ten ujednačen a sjaj povećan 10 puta. Nakon tri meseca korišćenja istim rasporedom, stimuliše se proizvodnja kolagena i elastina za glatkiju, vidno zategnutiju kožu i redefinisane konture. Ova maska je navodno 20 puta jača od bilo koje druge na tržištu. Premijerno je predstavljena u Dior Cheval Spa Blanc objektu u Parizu a uskoro će biti dostupna u svim Dior Spa objektima. Lakše prenosiva verzija za kućnu upotrebu biće dostupna u Dior buticima i na sajtu dior.com u januaru sa početnom cenom od 3.150 evra. OVE maska može da se koristi tokom spa tretmana ili u sklopu paketa od 8, 16 ili 24 sesije po ceni od 85 dolara za 20 minuta. Kao deo spa tretmana tu je i Dior mikro piling LED svetlom maske, praćen sekvencom dubinske masaže tkiva. To košta 280 evra po satu.