Dior je udružio snage sa kompanijom Lucibel kako bi svetu predstavio LED masku za lice

LED fotobiomodulacija, specijalnost kompanije Lucibel na kojoj su radili poslednjih osam godina, koristi hladno crveno svetlo da stimuliše i regeneriše ćelije. Kvantitet emitovanog svetla razlikuje se na svakom kvadratnom centimetru lica za maksimalnu efikasnost.

S obzirom na to da je telo sačinjeno od živih ćelija koje imaju vitalnu potrebu da budu izložene svetlu, ova maska prevashodno predstavlja izvor prirodne energije koji treba da izbalansira metabolizam, povrati sklad i umiri um. Odmah ćete videti efekat koji maska ima na kvalitet vaše kože i nesavršenosti na njoj (smanjen prečnik pora, rebalansirani nivoi sebuma i sjajan ten). Kod starije kože vidljiv je efekat podmlađivanja jer se koža vremenom zateže (ispravljaju se bore i poboljšava se elastičnost i gustina).

U kompaniji Dior tvrde da prva sesija koja traje svega 12 minuta momentalno pokazuje rezultate u pogledu kvaliteta kože, a nakon mesec dana, uz dve sesije nedeljno, koža postaje zdravija, glatkija, ten ujednačen a sjaj povećan 10 puta.

Nakon tri meseca korišćenja istim rasporedom, stimuliše se proizvodnja kolagena i elastina za glatkiju, vidno zategnutiju kožu i redefinisane konture. Ova maska je navodno 20 puta jača od bilo koje druge na tržištu.

Premijerno je predstavljena u Dior Cheval Spa Blanc objektu u Parizu a uskoro će biti dostupna u svim Dior Spa objektima. Lakše prenosiva verzija za kućnu upotrebu biće dostupna u Dior buticima i na sajtu dior.com u januaru sa početnom cenom od 3.150 evra.

OVE maska može da se koristi tokom spa tretmana ili u sklopu paketa od 8, 16 ili 24 sesije po ceni od 85 dolara za 20 minuta.

Kao deo spa tretmana tu je i Dior mikro piling LED svetlom maske, praćen sekvencom dubinske masaže tkiva. To košta 280 evra po satu.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde