TOP 5: objektiva za zumiranje koji su savršeni za izlet po letnjem danu

Leto je stiglo, što znači da je vreme za dnevne izlete do lokalnih parkova, jezera, plaža, planinskih staza i još mnogo drugih destinacija u našim rasporedima.
Kada idemo na ovakve izlete, uvek želimo da napravimo neke uspomene i slikamo sve što usput vidimo, ali isto tako volimo i da ne putujemo pretrpani stvarima.

Ko zaista voli da vuče naokolo ogromnu torbu punu objektiva na jednodnevni izlet? Ako ne volite da nosite previše stvari sa sobom na put, ali i dalje želite da budete u mogućnosti da pokrijete veći opseg fokalnih dužina, pouzdani model sa opsegom zuma od 24-105mm je pravi objektiv za vas.

Objektivi za zumiranje koji su nabrojani ispod su neki od najsvestranijih objektiva koje ćete naći na tržištu, i nadaleko važe za neke od najboljih objektiva koje možete da nosite sa sobom u šetnju. Što se tiče širine, odlični su za arhitektonske radove, pejzaže, gradske panorame i portrete sa okruženjem, a što se tiče dužine, odlični su za portrete, slike sa dosta detalja kao i za situacije kada želite da se malo približite objektima u daljini.

Objektivi za zumiranje sa ove liste su dobro izrađeni, nude odličan kvalitet slike kao i odličan autofokus.
Povrh toga, oni su prilično lagani i jednostavni za korišćenje. U nastavku pogledajte pet najpopularnijih objektiva sa opsegom zuma od 24-105mm (ili veoma blizu toga).
 
Sony 24-105mm F4 G OSS (Sony E, pun format)

Prednosti:

Oštre kvalitetne fotografije
Lep bokeh u pravim situacijama
Zaštita od vremenskih uslova
Optička stabilizacija slike
Širok opseg

Mane:

Zapravo i nema neke mane, ovaj objektiv treba prihvatiti ovakvog kakav jeste

KUPI ODMAH: 1.198 $

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde