Sony WH-XB900N – Osetite bas

Sony je najavio moćan dodatak svom audio asortimanu koji je posvećen stvaranju dubokih basova.

Sa unapređenjem EKSTRA BASS serije, WH-XB900N bežične slušalice za uklanjanje buke sa moćnim zvukom i jednostavnim funkcijama dodatno olakšavaju ljubiteljima muzike da uživaju u svojim omiljenim pesmama gde god se nalaze.

Obožavajte bas i potisnite buku sa slušalicama WH-XB900N

Zahvaljujući digitalnom uklanjanju buke, sa novim WH-XB900N bežičnim slušalicama čujete bas i ništa drugo. Digitalno uklanjanje buke isključuje ambijentalni zvuk, tako da možete da čujete više detalja u svakoj numeri. Za one situacije u kojima treba da čujete svoje okruženje, WH-XB900N slušalice poseduju funkciju za brzu pažnju.

Jednostavno dodirnite desnu slušalicu da biste brzo smanjili jačinu zvuka muzike, što će vam omogućiti da čujete ambijentalne zvukove i razgovore.

Kontrola dodirom preko touch panela na desnoj slušalici vam dozvoljava da reprodukujete, pauzirate, vratite se, premotate pesme i podesite jačinu zvuka, što ih čini savršenim za upotrebu tokom kretanja. Slušalice WH-XB900N nude bežičnu slobodu, omogućujući i do 30 sati slušanja muzike, i danju i noću.

Slušalice WH-XB900N takođe imaju funkciju brzog punjenja koja obezbeđuje do sat vremena bežične reprodukcije nakon samo deset minuta punjenja.

Slušalice su optimizovane za opcije Google Assistant, Amazon Alexa, kao i za asistenta smart telefona poput Siri, omogućavajući pametnije hands-free iskustvo i glasovnu kontrolu. Samo dodirnite određeno dugme i zamolite svog omiljenog glasovnog asistenta da reprodukuje vaše omiljene numere i još mnogo toga.

EKSTRA BASS bitovi

Serija EKSTRA BASS kompanije Sony specijalno je dizajnirana da pruži snažan, dubok i pojačan bas, što ga čini idealnim za ljubitelje vrhunske muzike. Možete uživati u omiljenom Sony EKSTRA BASS zvuku u asortimanu prenosivih bežičnih zvučnika, slušalica i audio sistema velike snage.

Cena i dostupnost

Slušalice WH-XB900N biće dostupne u plavoj i crnoj boji, po ceni od oko 250 evra. U prodaji će biti od jula 2019.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Svilenkasta maska za oči Trinny Woodall...

Iako su sjajne za blokiranje dodatne svetlosti i omogućavanje vašem telu da se prirodno isključi, maske...

Univerzalni dodaci za laptop

Laptopovi su postali toliko moćni i svestrani da brzo zamenjuju stone računare. MacBook Pro se snalazi...

Marshall Motif II ANC: Prvoklasne slušalice...

Marshall je otkrio nove Motif II ANC ušne slušalice, a najistaknutija poboljšanja su u oblastima audio...

TEST: Samsung Galaxy Tab S9 Ultra...

Tržište tableta je zamrlo. Retko ko plasira sledeći model, još ređe ih neko koristi. Veliki telefoni...

Jedini laptop s kojim trebate poslati...

Potrebno vam je nešto prenosivo i lagano, ali ne i ono koje ugrožava kvalitet. I pre...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog digitalnog realizma, Galaxy S23 Ultra spreman je da...

TEST: Samsung Galaxy Z Fold5 –...

Dok god Kinezi masovno ne izvoze ovakve telefone, ostali imaju šanse da se konsoliduju i pripreme...

IFA 2023: Dizajniran kako bi udovoljio...

HONOR V Purse pretvara preklopni pametni telefon u ultimativni mode detalj koji spaja fizičko i digitalno,...

IFA 2023: Honor 90 – Telefon...

Više od sjajne optike i prelepog rama, HONOR 90 5G takođe dolazi sa prvom Zero-Flicker Screen...

Svestrana MEGAPUFF svetiljka na solarni pogon

Svetiljka po imenu MEGAPUFF namenjena je ljubiteljima kampovanja, putnicima, avanturistima i svima koji žive u područjima...
Sony je najavio moćan dodatak svom audio asortimanu koji je posvećen stvaranju dubokih basova. Sa unapređenjem EKSTRA BASS serije, WH-XB900N bežične slušalice za uklanjanje buke sa moćnim zvukom i jednostavnim funkcijama dodatno olakšavaju ljubiteljima muzike da uživaju u svojim omiljenim pesmama gde god se nalaze. Obožavajte bas i potisnite buku sa slušalicama WH-XB900N Zahvaljujući digitalnom uklanjanju buke, sa novim WH-XB900N bežičnim slušalicama čujete bas i ništa drugo. Digitalno uklanjanje buke isključuje ambijentalni zvuk, tako da možete da čujete više detalja u svakoj numeri. Za one situacije u kojima treba da čujete svoje okruženje, WH-XB900N slušalice poseduju funkciju za brzu pažnju. Jednostavno dodirnite desnu slušalicu da biste brzo smanjili jačinu zvuka muzike, što će vam omogućiti da čujete ambijentalne zvukove i razgovore. Kontrola dodirom preko touch panela na desnoj slušalici vam dozvoljava da reprodukujete, pauzirate, vratite se, premotate pesme i podesite jačinu zvuka, što ih čini savršenim za upotrebu tokom kretanja. Slušalice WH-XB900N nude bežičnu slobodu, omogućujući i do 30 sati slušanja muzike, i danju i noću. Slušalice WH-XB900N takođe imaju funkciju brzog punjenja koja obezbeđuje do sat vremena bežične reprodukcije nakon samo deset minuta punjenja. Slušalice su optimizovane za opcije Google Assistant, Amazon Alexa, kao i za asistenta smart telefona poput Siri, omogućavajući pametnije hands-free iskustvo i glasovnu kontrolu. Samo dodirnite određeno dugme i zamolite svog omiljenog glasovnog asistenta da reprodukuje vaše omiljene numere i još mnogo toga. EKSTRA BASS bitovi Serija EKSTRA BASS kompanije Sony specijalno je dizajnirana da pruži snažan, dubok i pojačan bas, što ga čini idealnim za ljubitelje vrhunske muzike. Možete uživati u omiljenom Sony EKSTRA BASS zvuku u asortimanu prenosivih bežičnih zvučnika, slušalica i audio sistema velike snage. Cena i dostupnost Slušalice WH-XB900N biće dostupne u plavoj i crnoj boji, po ceni od oko 250 evra. U prodaji će biti od jula 2019.