Sony WH-XB900N – Osetite bas

Sony je najavio moćan dodatak svom audio asortimanu koji je posvećen stvaranju dubokih basova.

Sa unapređenjem EKSTRA BASS serije, WH-XB900N bežične slušalice za uklanjanje buke sa moćnim zvukom i jednostavnim funkcijama dodatno olakšavaju ljubiteljima muzike da uživaju u svojim omiljenim pesmama gde god se nalaze.

Obožavajte bas i potisnite buku sa slušalicama WH-XB900N

Zahvaljujući digitalnom uklanjanju buke, sa novim WH-XB900N bežičnim slušalicama čujete bas i ništa drugo. Digitalno uklanjanje buke isključuje ambijentalni zvuk, tako da možete da čujete više detalja u svakoj numeri. Za one situacije u kojima treba da čujete svoje okruženje, WH-XB900N slušalice poseduju funkciju za brzu pažnju.

Jednostavno dodirnite desnu slušalicu da biste brzo smanjili jačinu zvuka muzike, što će vam omogućiti da čujete ambijentalne zvukove i razgovore.

Kontrola dodirom preko touch panela na desnoj slušalici vam dozvoljava da reprodukujete, pauzirate, vratite se, premotate pesme i podesite jačinu zvuka, što ih čini savršenim za upotrebu tokom kretanja. Slušalice WH-XB900N nude bežičnu slobodu, omogućujući i do 30 sati slušanja muzike, i danju i noću.

Slušalice WH-XB900N takođe imaju funkciju brzog punjenja koja obezbeđuje do sat vremena bežične reprodukcije nakon samo deset minuta punjenja.

Slušalice su optimizovane za opcije Google Assistant, Amazon Alexa, kao i za asistenta smart telefona poput Siri, omogućavajući pametnije hands-free iskustvo i glasovnu kontrolu. Samo dodirnite određeno dugme i zamolite svog omiljenog glasovnog asistenta da reprodukuje vaše omiljene numere i još mnogo toga.

EKSTRA BASS bitovi

Serija EKSTRA BASS kompanije Sony specijalno je dizajnirana da pruži snažan, dubok i pojačan bas, što ga čini idealnim za ljubitelje vrhunske muzike. Možete uživati u omiljenom Sony EKSTRA BASS zvuku u asortimanu prenosivih bežičnih zvučnika, slušalica i audio sistema velike snage.

Cena i dostupnost

Slušalice WH-XB900N biće dostupne u plavoj i crnoj boji, po ceni od oko 250 evra. U prodaji će biti od jula 2019.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde