Brend pametnih telefona realme konačno stiže i u Srbiju.

U oktobru 2019. godine brend je objavio statističke podatke kompanije Counterpoint o globalnim isporukama mobilnih telefona realme za treći kvartal, koji svrstavaju ovaj brend na visoko 7 mesto.

Ovo je prvi put da je brend ušao u top 7 brendova mobilnih telefona nakon što se pre toga nalazio u top 10 brendova u drugom kvartalu 2019. godine.

Ukupan broj isporučenih uređaja u trećem kvartalu je iznosio više od 10 miliona jedinica i tokom godine brend realme je dostigao rast od 808% što ga čini najbolje plasiranim brendom na svetu i najbrže rastućim brendom mobilnih telefona na svetu, sa godišnjom stopom rasta od 505%.

Ovo je rezultat „Dare to Leap“ koncepta koji je glavni razlog, pored snage proizvoda, zbog kog je brend ostvario tako iznenađujuće rezultate.
Treba uzeti u obzir i činjenicu da je brend osnovan pre samo 18 meseci.

Za poslednji Black Friday, realme X2 Pro je dospeo na prvo mesto po prodaji na sajtu Amazon, a na sajtu realme.com beleži značajan rast tokom ovog perioda.

Prodaja preko sajta realme.com je porasla za +1.300%.
Brend je prisutan na 22 tržišta na 4 kontinenta, uključujući Kinu, Jugoistočnu Aziju, Rusiju, Indiju i Evropu i postigao je fantastične rezultate na velikom broju novih tržišta.

Brend realme je sa svojim zvaničnim proizvodnim portfoliom pokrio sve od pristupačnih proizvoda do flegšip telefona na globalnim tržištima plasiranjem realme X2 Pro telefona, a svojim kupcima pruža i iznenađujuće „Dare to Leap“ proizvode u različitim cenovnim kategorijama.

Pametni telefoni realme biće dostupani krajnjim potrošačima u maloprodajnim lancima WinWin, Gigatron, Tehnomanija, Tehnomedia i ostalim bolje snabdevenim prodavnicama.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde

Povezani naslovi

Možda Vas interesuje

Marshall Motif II ANC: Prvoklasne slušalice...

Marshall je otkrio nove Motif II ANC ušne slušalice, a najistaknutija poboljšanja su u oblastima audio...

Galaxy Z Fold5 ili Galaxy Z...

Oba ova uređaja imaju inovativnu tehnologiju fleksibilnog prikaza za pružanje većeg mobilnog radnog prostora u kompaktnom...

TEST: Samsung Galaxy Tab S9 Ultra...

Tržište tableta je zamrlo. Retko ko plasira sledeći model, još ređe ih neko koristi. Veliki telefoni...

Jedini laptop s kojim trebate poslati...

Potrebno vam je nešto prenosivo i lagano, ali ne i ono koje ugrožava kvalitet. I pre...

SupremeNexus otkriva koji je mobilni telefon...

Vrhunske performanse mobilnog igranja igara U iščekivanju budućnosti ultimativnog digitalnog realizma, Galaxy S23 Ultra spreman je da...

TEST: Samsung Galaxy Z Fold5 –...

Dok god Kinezi masovno ne izvoze ovakve telefone, ostali imaju šanse da se konsoliduju i pripreme...

IFA 2023: Dizajniran kako bi udovoljio...

HONOR V Purse pretvara preklopni pametni telefon u ultimativni mode detalj koji spaja fizičko i digitalno,...

IFA 2023: Honor 90 – Telefon...

Više od sjajne optike i prelepog rama, HONOR 90 5G takođe dolazi sa prvom Zero-Flicker Screen...

Svestrana MEGAPUFF svetiljka na solarni pogon

Svetiljka po imenu MEGAPUFF namenjena je ljubiteljima kampovanja, putnicima, avanturistima i svima koji žive u područjima...

IFA 2023: Na preklop, a tanji...

Ovaj pametni telefon, koji se ponosi nekim od najinovativnijih funkcija, dolazi sa najnovijom verzijom operativnog sistema...
Brend pametnih telefona realme konačno stiže i u Srbiju. U oktobru 2019. godine brend je objavio statističke podatke kompanije Counterpoint o globalnim isporukama mobilnih telefona realme za treći kvartal, koji svrstavaju ovaj brend na visoko 7 mesto. Ovo je prvi put da je brend ušao u top 7 brendova mobilnih telefona nakon što se pre toga nalazio u top 10 brendova u drugom kvartalu 2019. godine. Ukupan broj isporučenih uređaja u trećem kvartalu je iznosio više od 10 miliona jedinica i tokom godine brend realme je dostigao rast od 808% što ga čini najbolje plasiranim brendom na svetu i najbrže rastućim brendom mobilnih telefona na svetu, sa godišnjom stopom rasta od 505%. Ovo je rezultat „Dare to Leap“ koncepta koji je glavni razlog, pored snage proizvoda, zbog kog je brend ostvario tako iznenađujuće rezultate. Treba uzeti u obzir i činjenicu da je brend osnovan pre samo 18 meseci. Za poslednji Black Friday, realme X2 Pro je dospeo na prvo mesto po prodaji na sajtu Amazon, a na sajtu realme.com beleži značajan rast tokom ovog perioda. Prodaja preko sajta realme.com je porasla za +1.300%. Brend je prisutan na 22 tržišta na 4 kontinenta, uključujući Kinu, Jugoistočnu Aziju, Rusiju, Indiju i Evropu i postigao je fantastične rezultate na velikom broju novih tržišta. Brend realme je sa svojim zvaničnim proizvodnim portfoliom pokrio sve od pristupačnih proizvoda do flegšip telefona na globalnim tržištima plasiranjem realme X2 Pro telefona, a svojim kupcima pruža i iznenađujuće „Dare to Leap“ proizvode u različitim cenovnim kategorijama. Pametni telefoni realme biće dostupani krajnjim potrošačima u maloprodajnim lancima WinWin, Gigatron, Tehnomanija, Tehnomedia i ostalim bolje snabdevenim prodavnicama.