REALME u Srbiji

Brend pametnih telefona realme konačno stiže i u Srbiju.

U oktobru 2019. godine brend je objavio statističke podatke kompanije Counterpoint o globalnim isporukama mobilnih telefona realme za treći kvartal, koji svrstavaju ovaj brend na visoko 7 mesto.

Ovo je prvi put da je brend ušao u top 7 brendova mobilnih telefona nakon što se pre toga nalazio u top 10 brendova u drugom kvartalu 2019. godine.

Ukupan broj isporučenih uređaja u trećem kvartalu je iznosio više od 10 miliona jedinica i tokom godine brend realme je dostigao rast od 808% što ga čini najbolje plasiranim brendom na svetu i najbrže rastućim brendom mobilnih telefona na svetu, sa godišnjom stopom rasta od 505%.

Ovo je rezultat „Dare to Leap“ koncepta koji je glavni razlog, pored snage proizvoda, zbog kog je brend ostvario tako iznenađujuće rezultate.
Treba uzeti u obzir i činjenicu da je brend osnovan pre samo 18 meseci.

Za poslednji Black Friday, realme X2 Pro je dospeo na prvo mesto po prodaji na sajtu Amazon, a na sajtu realme.com beleži značajan rast tokom ovog perioda.

Prodaja preko sajta realme.com je porasla za +1.300%.
Brend je prisutan na 22 tržišta na 4 kontinenta, uključujući Kinu, Jugoistočnu Aziju, Rusiju, Indiju i Evropu i postigao je fantastične rezultate na velikom broju novih tržišta.

Brend realme je sa svojim zvaničnim proizvodnim portfoliom pokrio sve od pristupačnih proizvoda do flegšip telefona na globalnim tržištima plasiranjem realme X2 Pro telefona, a svojim kupcima pruža i iznenađujuće „Dare to Leap“ proizvode u različitim cenovnim kategorijama.

Pametni telefoni realme biće dostupani krajnjim potrošačima u maloprodajnim lancima WinWin, Gigatron, Tehnomanija, Tehnomedia i ostalim bolje snabdevenim prodavnicama.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde